Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Павшинські депутати не "клюнули" на обіцянки мукачівських чиновників побудувати спортцентр із стадіонами, майданчиками та басейном

Павшинські депутати не "клюнули" на обіцянки мукачівських чиновників побудувати спортцентр із стадіонами, майданчиками та басейном

Павшинські депутати не "клюнули" на обіцянки мукачівських чиновників побудувати спортцентр із стадіонами, майданчиками та басейном

Вчора, 27 вересня, відбулася сесія Павшинської сільради. Серед іншого на порядок денний винесли й проект рішення що стосується земель аеродрому.

ВІДЕО ДНЯ

Проект рішення "Про надання дозволу на розробку детального плану земельної ділянки площею 50,0 га, яка є комунальною власністю Мукачівської міської ради в межах населеного пункту села Павшино Мукачівського району" розглянули першим. 

Окрім павшинських обранців на сесії були присутні й депутат Мукачівської міськради Юрій Кравчук, член виконкому міськради Іван Колядка, заступник мера Едуард Барчій та головний архітектор Мукачева Іван Івановчик, які, власне, й переконували сільських депутатів підтримати відповідний проект.

Реклама

Мукачівські чиновники розповіли про наміри Мукачівської міськради щодо реалізації тут масштабного проекту, зокрема й про те, що мають намір будувати потужний спортивний центр із стадіонами, майданчиками та басейном і закликали депутатів Павшина підтримати проект рішення. Дане питання викликало жваву дискусію між міськими чиновниками та сільськими обранцями.

Однак, в результаті обговорення, не зважаючи на заклики від міських чиновників провести громадські слухання вже після прийняття даного рішення, павшинські депутати навідріз відмовились приймати відповідне рішення не почувши думку громади села.

Реклама

Відтак, було прийнято рішення провести у неділю, 2 жовтня, сільські збори, а вже потім, вислухавши думку громади села, скликати позачергову сесію та розглянути відповідне рішення повторно.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно