Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські школярі та вчителі наступного року поїдуть у німецький Дармштадт

Ужгородські школярі та вчителі наступного року поїдуть у німецький Дармштадт

Ужгородські школярі та вчителі наступного року поїдуть у німецький Дармштадт

У рамках святкування Дня міста з дружнім візитом Ужгород відвідали представники міста-побратима Дармштадта: викладач природничих наук гімназії ім. Вікторії Тілман Крьокер та представники відділу міжнародних відносин магістрату Бернд Шафер і Аліна Зіл.

ВІДЕО ДНЯ

Ужгородські вчителі зустріли делегацію тепло та по-дружньому. Тілман Крьокер відвідав Ужгородські ЗОШ І–ІІІ ст. №2, №6, №12, №15, №16, ліцей «Лідер» та Лінгвістичну гімназію, ознайомився з організацією навчального процесу, навчальними кабінетами і лабораторіями, поспілкуватися з керівниками закладів, вчителями фізики та німецької мови, учнями 8-10 класів, які спілкувалися з ним німецькою мовою, – зазначає Ужгородська міська рада.

Після відвідання Лінгвістичної гімназії ім. Т.Шевченка за "круглим столом" були визначені пріоритети і напрямки подальшого розвитку зв’язків та обміну учнями 8-10 класів, учителями фізики та німецької мови. Адже ознайомчий візит ужгородських вчителів до Дармштадта у червні цього року показав, що така співпраця є корисною для обох сторін.

Реклама

Наступний крок – організація поїздки 12 учнів Ужгорода в місто-побратим на 10-14 днів (попередньо заплановано на березень-квітень 2017 р., гімназії Eleonorenschule (ім. Елеонори), Viktoriaschule (ім. Вікторії), Bertold-Brecht-Schule (ім. Бертольда Брехта), планується також організація поїздки учителя фізики та учителя німецької мови в гімназію Edith-Stein-Schule (ім. Едіт Штайн).

Із квітня 2016 року управління освіти та навчальні заклади міста Ужгорода активно розвивають міжнародне співробітництво, що дає можливість якісно змінити зміст та форми навчання і виховання учнів, роботи з батьками і педагогічними колективами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно