Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ходіть до нас в гості або 7 причин вибрати відпочинок у Закарпатті восени

Ходіть до нас в гості або 7 причин вибрати відпочинок у Закарпатті восени

Ходіть до нас в гості або 7 причин вибрати відпочинок у Закарпатті восени

Ті, хто вибирав відпочинок у Закарпатті, знають, що тут особливий час, який розтягується або ж стискається, тут багато місцевих жителі живуть за європейським часом і тут ніхто не поспішає, але ви все зможете встигнути.

ВІДЕО ДНЯ

Восени в Закарпатті зменшується ажіотаж, набагато менше охочих відпочити, ціни на проживання трохи опускаються до прийнятного рівня.

7 причин, по яких варто кинути всі свої справи і відправитися в найзахідніший куточок України і вибрати відпочинок у Закарпатті восени.

Реклама

Перша причина: золота осінь в Закарпатті

Чому обирають відпочинок у Закарпатті восени? Тому, що тут просто добре відпочивати за іншим принципом: дихати смачним свіжим карпатським повітрям (у горах він неймовірний), милуватися заходом і сходом сонця, слухати дзюрчання гірських струмків, збирати жовті листя.

Реклама

Друга причина: багата історія

Закарпаття має унікальне багате історичне минуле. Тисячоліття цю землю активно освоювали кельти, слов’яни, угорці, австрійці, чехи і словаки, радянська влада, українці. Сьогодні про їх присутність нагадують різні архитектурні будови: стародавні останки поселень, замки, палаци, дерев’яні і архітектурні храми, два з яких знаходяться під захистом ЮНЕСКО.

Третя причина: смачна кухня

Реклама

Кухня Закарпаття за останні століття зазнала вплив багатьох культур, тому гурмани зможуть легко знайти відмінності з українською кухнею. Багато ресторанів, корчм пропонують смачний творчий кулінарний продукт.

Четверта причина: випити келих молодого вина

Традиційно, ті хто вибирають відпочинок у Закарпатті восени, користуються унікальною можливістю продегустувати молоде вино. Саме в листопаді на Закарпатті проходять дні молодого вина, у головних винних містах: Берегово, Ужгород, Мукачево, так і по винним районах, прямо у виноробів.

П’ята причина: відпочинок в Закарпатті з дітьми

Відпочинок у Закарпатті з дітьми може тривати кілька днів, вибираючи вихідні, так і кілька тижнів, на багатьох курортах. Ви можете вибрати велосипедні прогулянки, катання на конях, ловлю форелі, скористатися послугами аніматорів, або ж купання в критих басейнах. Ну і звичайно ж, провести осінні канікули з дітьми.

Шоста причина: Відпочити і зігрітися в термальних водах Закарпаття

Термальні джерела Закарпаття – це відмінне місце, щоб розслабитися в осінній період року. Косино та Берегово є головним термальним регіоном Закарпаття, але в околицях Ужгорода, Виноградова, Хуста ви також зможете зігрітися теплими водами надр Карпат. Для любителів контрастів, поєднання купання то в гарячій, то в холодній воді, є можливість відвідати чани в Лумшорах, Воєводино, Ужгороді, Ужку.

Реклама

Сьома причина: романтичний відпочинок на двох

Не секрет, що для закоханих рай і в курені! Але усамітнення в Закарпатті – це відмінний вибір, щоб провести романтичний відпочинок на двох в одному з гірських районів Закарпаття, у дерев’яному будиночку з каміном, з чудовим видом з вікна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно