Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські повернули мукачівцю загублений гаманець

Поліцейські повернули мукачівцю загублений гаманець

Працівники Мукачівського міжрайонного відділу поліції охорони здійснювали патрулювання вулицями міста, й вже було поверталися на вранішній інструктаж.

ВІДЕО ДНЯ

Проїжджаючи вулицею Росвигівською, неподалік одного з магазинів, побачили загублений гаманець. Вирішили зупинитися. У присутності свідків правоохоронці перевірили гаманець на вміст. Через картки, які були в ньому, встановили власника загубленого, – інформує Управління поліції охорони у Закарпатській області.

Згодом поліцейські охорони з’ясували номер телефон власника втраченої речі та зв’язались з ним. 40-річний житель Мукачева вже й не сподівався побачити свій гаманець.

Реклама

– Помітив, що втратив гаманець, ще вчора. Там були розрахункові картки, чеки на оплату, трохи грошей. Чесно кажучи, подумки я вже з ним розпрощався. Приємно вражений, що мені повернули гаманець, він для мене цінний ще й, як згадка, -–каже пан Ігор.

Варто зауважити, що поліцейські охорони нерідко знаходять втрачені речі жителів області. Напередодні, знову ж таки в Мукачеві, поліцейські охорони повернули жительці міста втрачений нею диплом про освіту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно