Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виноградівські рятувальники зустрілись із школярами

Виноградівські рятувальники зустрілись із школярами
ВІДЕО ДНЯ

Середа, 19 жовтня, видалась дуже цікавою та насиченою для учнів Виноградівської ЗОШ №4. У цей день на подвір’я їхнього навчального закладу завітали представники Служби порятунку «101». Вони не тільки розказали, а й показали як несуть службу справжні бійці «вогняного фронту». Розпочався захід із сигналу, який сповістив дітей та педагогічний персонал про навчальну тривогу. Після чого діти у супроводі вчителів евакуювались з будівлі школи на подвір’я.

А тут на дітлахів вже чекав пожежний автомобіль зі співробітниками 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Рятувальники із задоволенням ділились своїми знаннями та відповідали на запитання, які цікавили школярів, – повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Провідний фахівець Виноградівського районного відділу Наталія Фаркаш  розповіла дітям про пожежну статистику на території району. Також вона детально зупинилася на причинах, які найчастіше призводять до пожеж та інших надзвичайних ситуацій.  Увага присутніх акцентувалася на основних правилах пожежної безпеки, яких варто дотримуватись під час перебування у школі та вдома. А пожежні-рятувальники під керівництвом начальника караулу  Івана Філея розповіли дітям про пожежний автомобіль та його «начиння». Дітлахи із великою цікавістю слухали про буденну роботу рятувальників та їхні героїчні вчинки. Також для підростаючого покоління було проведено бойове розгортання від пожежного автомобіля під час якого кожен бажаючий зміг спробувати себе у ролі справжнього вогнеборця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно