Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівники Закарпаття привітали автомобілістів і дорожників краю

Керівники Закарпаття привітали автомобілістів і дорожників краю

Керівники Закарпаття привітали автомобілістів і дорожників краю

Керівники краю взяли участь в урочистих зборах з нагоди Дня , яке відзначається щорічно в останню неділю жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

Працівників галузі привітали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та заступник голови облради Петро Грицик. Вони подякували дорожникам краю за нелегку працю, яка має важливе значення у розвитку області.

У своєму вітальному слові Г. Москаль наголосив, що наступного року першочергове завдання – ремонт шляхів до туристичних принад краю: «У туристів нині підвищений інтерес до Закарпаття, нам є що показати. Але для цього нам в першу чергу потрібні хороші дороги. Адже, як засвідчив нинішній рік, після ремонту шляхів до Долини нарцисів та озера Синевир, кількість туристів у цих напрямках збільшилася в рази».

Реклама

За словами Петра Грицика, в колективах дорожніх підприємств Закарпаття працює багато справжніх майстрів своєї справи, галузі вкрай необхідно зберігати фахівців. «Настануть кращі часи і у дорожній сфері, тому нині важливо берегти спеціалістів, які забезпечать чітке функціонування галузі та отримуватимуть заслужену вдячність та пошану від краян», - зазначив він.
Начальник Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайло Попович відзначив, галузь переживає не найкращі часи. «За десять років з понад тисячі семисот працівників, які працювали у дорожній сфері області нині залишилася лише половина, а кількість проблем збільшилася у десятки разів», - сказав він. Водночас висловив сподівання, нові кадрові призначення та реформи у фінансуванні дорожньої галузі покращать ситуацію вже найближчим часом.

Найкращі працівники дорожньої сфери Закарпаття отримали від керівництва області почесні грамоти та подяки. Начальнику Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайлу Поповичу, зокрема, вручили відзнаку від «Укравтодору» - Знак пошани «Почесний дорожник України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно