Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На митному посту біля румунського кордону скупчились вантажівки з Росії

На митному посту біля румунського кордону скупчились вантажівки з Росії

На митному посту біля румунського кордону скупчились вантажівки з Росії

Перед пунктом пропуску "Дякове-Халмеу" митного посту "Дяково" Закарпатської митниці ДФС у напрямку "виїзд з України" накопичилось майже півтори сотні транспортних засобів комерційного призначення.

ВІДЕО ДНЯ

Причина створення черги – заходи посиленого контролю, які здійснюються у рамках спеціальної міжнародної операції "Протидія незаконному переміщенню тютюнових виробів – 2016" на українсько-румунському кордоні. Операція направлена на виявлення та припинення фактів незаконного переміщення тютюнових виробів, в зв’язку з чим на румунській митниці активно використовується мобільна скануючи система. Це призводить до збільшення часу проходження митного контролю, – зазначає ДФС України в Закарпатській області.

Також у відомстві інформують, що протягом вересня-жовтня поточного року суттєво збільшилась кількість транспортних засобів турецьких та російських перевізників, що обумовлено налагодженням торговельних відносин Туреччини та Росії.

Реклама

Крім того, в жовтні, також збільшується кількість транспортних засобів, що перевозять вантажі в Угорщину, в зв’язку тим, що в кінці року, у перевізників відсутні дозволи на проїзд автомобільними дорогами Угорщини і власники транспортних засобів перенаправляють їх на Румунію.

Керівництвом митного посту "Дяково"  щоденно проводяться зустрічі з представниками суміжної сторони з метою пришвидшення митного та прикордонного оформлення транспортних засобів в напрямку в’їзду в Румунію.

Реклама

Просимо взяти до уваги вказану інформацію та, за можливістю, планувати перетин митного кордону через інші пункти пропуску зони діяльності Закарпатської митниці ДФС чи інших митниць.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно