Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві героїчний дев’ятикласник став на захист інваліда, якого грабували аж троє чоловіків

У Мукачеві героїчний дев’ятикласник став на захист інваліда, якого грабували аж троє чоловіків

У Мукачеві героїчний дев’ятикласник став на захист інваліда, якого грабували аж троє чоловіків
ВІДЕО ДНЯ

Начальник Мукачівського відділу поліції Василь Рябінчак вручив подяку та висловив повагу 15-річному Владиславу Балог, який захистив чоловіка від трьох нападників.

Сьогодні, 25 листопада, очільник поліції Мукачева зустрівся з юнаком, який став свідком грабежу, та не розгубився і допоміг потерпілому, допоміг добратися до поліції та дав свідчення про злочин. Завдяки Владиславу Балог поліція розшукала нападників, вилучила вкрадені гроші, повернула власнику та має доказову базу для притягнення їх до відповідальності, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Василь Рябінчак урочисто вручив підлітку подяку та футбольний м’яч з портретами всіх гравців ФК «Динамо». Начальник Мукачівського відділу поліції на зустрічі з Владиславом висловив вдячність за небайдужість та неймовірну сміливість, адже юнак став на захист інваліда, якого вирішили пограбувати аж троє чоловіків. 

Владислав Балог розповів, що виступити проти трьох грабіжників все ж було трохи страшно, проте розумів, що чоловік сам себе захистити не зможе. Підліток того дня наздогнав нападників та допоміг потерпілому вернутися до поліції.

Реклама

Начальник Мукачівського відділу поліції Василь Рябінчак повідомив, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Василь Рябінчак наголосив, що криміногенність значно знизилася б, якби всі громадяни були такі ж свідомі, як юний мукачівець.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно