Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Українців вразила історія про собачу вірність, яка трапилась на Закарпатті

Українців вразила історія про собачу вірність, яка трапилась на Закарпатті

Українців вразила історія про собачу вірність, яка трапилась на Закарпатті
Дві доби поспіль пес не відходив від пораненої собаки, яка потрапила під потяг. Він зігрівав її, а коли їхав локомотив, лягав поруч і притискав голову. Так обоє по кілька разів на день опинялися на межі життя і смерті під колесами.
ВІДЕО ДНЯ

Дві доби поспіль пес не відходив від пораненої собаки, яка потрапила під потяг. Він зігрівав її, а коли їхав локомотив, лягав поруч і притискав голову. Так обоє по кілька разів на день опинялися на межі життя і смерті під колесами. Люди вже охрестили пару чотирилапих сучасними Ромео і Джульєттою, відданість яких вразила навіть найчерствіших людей.

Інтернет-видання "PMG.ua" вже розповідало цю зворушливу історію, яка трапилася на Закарпатті. Тепер цю історію показали на всю Україну у сюжеті "ТСН".

Реклама

Подробиці події повідомив користувач Facebook Денис Малафеєв. Поблизу села Цеглівка на залізничній колії протягом двох днів лежали дві собаки. Чотирилапа була поранена і не могла рухатися самостійно, тому її друг захищав її, грів своїм тілом і лягав біля неї, коли проїжджав потяг.

Читайте також:
Неймовірно зворушливо: на Ужгородщині пес прикривав собою поранену "подругу" від поїздів
Реклама

"Кілька спроб прибрати тварин з рейок виявилися марними, оскільки пес всіляко захищав її від нас. Коли я побачив, що насувається поїзд, мені стало не по собі. Почувши сигнал машиніста, кобель підійшов до собаки, притулився і ліг поруч з нею. Обидві тварини опустили голови, притиснувши їх до землі, і поїзд проїхав", – написав він. Малафєєв додав, що пес робив так дві доби підряд. "Хлопці, кобель це робив другу добу поспіль! Вдумайтеся тільки. Він грів її дві доби, щоб вона не замерзла і наражався на небезпеку кожен раз. Я не знаю як це назвати: інстинкт, любов, дружба, вірність. Знаю одне, не всі люди так можуть. Це повчально для нас", – додав він.

Людям вдалося врятувати обох песиків – їх доправили до притулку. Згодом вдалося розшукати і господарів чотирилапих. Обом надали медичну допомогу, повідомив Малафеєв. "Хлопці, хочу зняти трохи напругу, собаки цілі, живі, отримали кваліфіковану медичну допомогу, переломів немає, є удари і гематоми. Знайшлися господарі! Звуть: його – Панда, її – Люсі", – йдеться у його пості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно