Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Почались виплати: ПриватБанк озвучив важливу інформацію для українців

Почались виплати: ПриватБанк озвучив важливу інформацію для українців

Пресслужба ПриватБанку на офіційному сайті фінустанови сповістила, що почались дистанційні виплати відшкодування вкладникам ліквідованих банків.

ВІДЕО ДНЯ

Вкладники банків, що ліквідуються, мають можливість отримувати гарантоване відшкодування віддалено, не відвідуючи відділення банку.

Як повідомив Фонд гарантування вкладів, ПриватБанк починає виплати відшкодувань вкладникам онлайн, без їх особистої присутності в установі банку. Це перший банк-агент, який реалізував ініціативу Фонду щодо дистанційних виплат гарантованого відшкодування вкладникам.

Реклама
Читайте також:
ПриватБанк звернувся до українців із важливим попередженням

Що необхідно для отримання виплати:

Реклама
  • бути клієнтом ПриватБанку,
  • пройти процедуру ідентифікації, звернувшись до клієнтської підтримки банку у онлайн чат-боті на сайті www.privatbank.ua або в інтернет-банку Приват24.

Відзначимо, Фонд гарантування вкладів удосконалив механізм виплати гарантованого відшкодування вкладникам у період дії воєнного стану в Україні. Зокрема, за бажанням, вкладники банків, що ліквідуються, зможуть отримати гарантовану суму за вкладом без відвідування відділень банків-агентів Фонду.

Відповідне рішення прийняте виконавчою дирекцією Фонду 24 березня та зареєстроване Міністерством юстиції України 31 березня 2022 року. Зміни в порядку відшкодування за вкладами набули чинності 6 квітня цього року після їх оприлюднення на сторінках офіційних видань.

Реклама

Нагадаємо, що програма "Бонус+" від ПриватБанку із травня працювати не буде. До цього є змога перерахувати накопичені кошти для допомоги ЗСУ або витратити їх у магазинах-партнерах фінустанови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно