Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віктор Балога розповів "історію своєї дискредитації"

Віктор Балога розповів "історію своєї дискредитації"

Народний депутат України Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбуці розповів про те, як столична влада намагалась дискредитувати його у засобах масової інформації.

ВІДЕО ДНЯ

"Почалося усе з призначення Валерія Гелетея Міністром оборони. Банкова, через підконтрольні ЗМІ, закинула тезу, що це моя квота і я туди призначив свою людину. Звичайно, всі це підхопили, тема пішла "гуляти". Все ніби сходилося, особливо, у світлі того, що мій син взяв собі за дружину доньку рідного брата Валерія Гелетея, а сам Валерій працював керівником УДО при Ющенку.

Хоча, я не мав до цього призначення жодного стосунку, Міністерство оборони – це особиста заслуга Гелетея. Враховуючи, що нинішній Президент звик усі процеси контролювати особисто, версія про те, що він міг віддати ключове міністерство чужій людині – повний абсурд. Але, Банковій був вигідний такий стан справ, бо тоді уся політична відповідальність за війну, «котли» і невдачі лягала на мене, а не на Порошенка.

Реклама

Коли мені це набридло, я просто зареєстрував постанову ВР про звільнення Валерія Гелетея з посади Міністра", - написав Віктор Балога.

Також нардеп звинуватив Петра Порошенка у його дискредитації перед парламентськими виборами 2012 року. 

Реклама

"Після цього Президент особисто запропонував нам балотуватися в Раду від "Блоку Петра Порошенка". Навіть не запропонував, а дав зрозуміти, що образиться, якщо ми відмовимось.

Я ж не перший день в політиці і прекрасно розумію, для чого робляться такі пропозиції. Тому, я зі свого боку дав зрозуміти Президенту, що мене не лякає те, що він образиться, якщо ми підемо самовисуванцями.

Ми поговорили і розійшлися. Це було за кілька днів до знаменитого з’їзду БПП. І що вони зробили? Луценко виходить на брифінг і з насмішкою озвучує наші прізвища в якості кандидатів в депутати в одномандатних округах від БПП...

Реклама

Аналогічним чином проти нас колись працював Янукович. Спочатку просив вступити в Партію регіонів, а коли зрозумів, що це хибний номер – випустив у ЗМІ фейк, що "Єдиний Центр" об’єднується з ПР. Зрозуміло, що навіть мови не було про якесь об’єднання, але про це сказали на всіх каналах і осад у людей залишився.

Після парламентських виборів нас почали впрошувати вступити у фракцію БПП. Пропонували різні варіанти, підсилали різних переговірників. Але, ми уже розуміли, куди нас запрошують і для чого", - йдеться у дописі політика.

Віктор Балога зазначив, що в травні Петро Порошенко пропонував іти на місцеві вибори на Закарпатті разом однією політичною силою. В обмін на дружбу, пропрезидентська сила пропонувала посаду, "яку, до речі, віддали одному іноземцю". 

Лідер "Єдиного Центру" стверджує, що нинішня влада діє тими ж методами, що і попередники від "Партії Регіонів".

"Пройшов час, Банкова отримала соціологію по Закарпаттю. Цифри їх не просто вразили, а налякали. Вони зрозуміли, що політика з підтримкою понад 50% неможливо переграти. Його можна лише втопити. Тому і була розроблена та втілена провокація за участю Ланя, "Правого Сектору" і міліції.

Уся ця історія з контрабандою лягла на благодатний грунт, підготовлений Партією регіонів ще в 2007-2008 роках. Янукович обіцяв мені розплату за розпуск Верховної Ради, коли вони з Морозом "мутили" коаліцію. За це вони кинули масу грошей на кампанію проти мене особисто. Саме тоді з’явилися брудні "розслідування", якими, до речі, займалися журналісти, які нині кнопкодавлять у ВР", - констатує Віктор Балога.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно