Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Ужгородець так розрівнював горбок, що повністю розірвав поліетиленовий газопровід-ввід

Ужгородець так розрівнював горбок, що повністю розірвав поліетиленовий газопровід-ввід

Вчора, 1 жовтня, працівники аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Закарпатгаз» локалізували аварійну ситуацію, що сталася поблизу вул. Собранецької, 158, в обласному центрі.

ВІДЕО ДНЯ

Новий власник ділянки Володимир Г., не ознайомившись з розташуванням комунікацій на ній, вирішив розрівняти горбок на зазначеній території. Та так захопився роботою, що повністю розірвав поліетиленовий газопровід-ввід середнього тиску Ду 63 мм, прокладений від старої котельні до новозбудованої, яка обігріває міську Станцію швидкої допомоги, – повідомляє прес-служба ПАТ "Закарпатгаз".

На щастя, обійшлося без трагічних наслідків, якими за таких обставин можуть стати не лише ті чи інші дрібні прикрощі та фінансові витрати на ліквідацію наслідків аварійної ситуації, а навіть вибухи з численними жертвами.

Реклама

ПАТ «Закарпатгаз» вчергове закликає мешканців міста, як фізичних, так і юридичних осіб: перш ніж починати будь-яке будівництво, проведення тих чи інших земляних робіт неодмінно звертайтеся до фахівців ПАТ «Закарпатгаз» з метою отримання необхідних консультацій про наявну на ділянках газопостачальну інфраструктуру. Від самовільного втручання в роботу газових мереж до аварійної ситуації – один крок.

За попередньою інформацією, ліквідація наслідків аварійної ситуації, якої припустився Володимир Г., обійдеться винуватцю у майже 18 тисяч гривень. Щастя, що за свою недалекоглядність чоловік не покараний ще й морально – відновленням, як мінімум, здоров’я власного та близьких.

Реклама

Довідка: З початку поточного року на газопроводах – вводах та газопроводах різного діаметру і тиску в регіоні вже сталося 11 аварій, тоді як за увесь 2014 рік -12.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно