Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міс медичного факультету УжНУ цьогоріч стала дівчина, родом з Індії

Міс медичного факультету УжНУ цьогоріч стала дівчина, родом з Індії

Днями свято краси, грації та розуму відбулося й на медичному факультеті УжНУ. За корону найбільш гідної змагалося 11 красунь. Дійство зібрало повну залу облмуздрамтеатру. Підтримати своїх колегинь по білих халатах прийшло й чимало студентів-стоматологів.

ВІДЕО ДНЯ

У першому виході чарівні конкурсантки продемонстрували верхній одяг. Вдруге ж з’явилися на сцену в образах спортивного одягу та взуття. Неочікуваним та оригінальним став третій вихід учасниць, що відбувався у супроводі запального танцю, котрий виконали студенти факультету. Наостанок дівчата дефілювали у вечірніх сукнях, демонструючи свою витонченість та жіночність.

Під час вечора насиченою була й розважальна програма. Своїм вокалом затамувати подих присутніх змусили Владислава Авдєєнко, Галина Столярська (ІІ курс), третьокурсниця Олександра Янкович та першокурсниця Юлія Бежинець. Вибуховий танцювальний номер продемонстрували іноземні студенти, котрі торік дебютували на факультетському святі. Цього разу вони вирішили взяти й декількох українок до свого колективу. Дівчата впоралися з хореографією на «ура», й за старання отримали квіти від своїх наставників.

Реклама

Тематичні жарти підготували команди КВН «Девід Духнович» та новостворена «Малавіта». Свою дозу гумору внесли й студенти-активісти медфаку. Вони показали випуск факультетських новин, яскраво обіграли звичайну ситуацію в лікарні, куди на прийом прийшла ціла родина ромів, продемонстрували відеоролик «Як викладачі балотуються на посаду декана», та привідкрили секрет, як святкують незвичайний день народження на звичайній кафедрі. Не обійшлося й без найцікавішого – інтелектуального конкурсу. Кожна з учасниць витягувала запитання й отримувала 30 секунд на роздуми. За словами журі, саме цей етап став вирішальним при обранні найкращої, адже до того майже всі конкурсантки йшли в ногу одна з одною.

Найбільшою інтригою вечора стало оголошення результатів, котре взяла на себе Ольга Масляник, яка й займалася підготовкою дівчат до дефіле. Так, переможниць було визначено в таких номінаціях: «Міс глядацьких симпатій» – Навруп Каур Діллон, «Міс загадковість» – Тетяна Єршова, «Міс романтичність» – Діана Цібеленько, «Міс інтелект» – Ася Шпонтак, «Міс чарівність» – Валерія Білей, «Міс стиль» – Софія Ступін, «Міс грація» – Роксолана Ткач, «Міс артистичність» – Андріана Корчак, «Міс впевненість» – Наталія Медлер. До речі, остання учасниця отримала й спеціальний приз від спонсорів – сертифікат в школу моделей International Fashion Studio. 

Реклама

Найближче до перемоги були Надія Сливка та Габріела Матвіїв, котрі стали другою та першою віце-міс відповідно. Також Габріелу виділив фотограф Арун Мохан – саме вона здобула титул «Міс фото». Для вручення ж головної нагороди було запрошено минулорічну переможницю Наталію Попович. Вона й оголосила, що «Міс медичного факультету – 2015» стала Навруп Каур Діллон, родом з Індії. На неї чекало чимало приємних подарунків, один із яких – зимовий вікенд у готельно-ресторанному комплексі «Вишка».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно