Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Хустські депутати відмовили у проханні, щоб сесії міськради знімали на камеру

Хустські депутати відмовили у проханні, щоб сесії міськради знімали на камеру

Хустські депутати відмовили у проханні, щоб сесії міськради знімали на камеру

У четвер, 26 листопада, відбулося ІІІ пленарне засідання І сесії Хустської міської ради VІІ скликання. На порядку денному було єдине – організаційне питання.

ВІДЕО ДНЯ

Провели засідання Хустський міський голова Володимир Кащук та секретар міськради Володимир Ерфан. Почалося зібрання із затвердження регламенту, який народні обранці не могли ухвалити ще на попередньому засіданні. Утім і цього разу не обійшлося без дебатів. Зокрема, одна з депутатських груп пропонувала вести не тільки аудіо, але й відеозапис сесійних зібрань, чого не було прописано у регламенті. І навіть підготувала для роботи відеокамеру. Однак більшістю депутатів пропозицію було відхилено.

Інші питання розглядалися більш спокійно. Скажімо, одноголосно зі стовідсотковою підтримкою "слуги народу" проголосували за кандидатури першого заступника міського голови, яким став Іван Фетько, другого заступника, який, власне, повинен курувати питання ЖКГ, яким обрано Романа Щербана та голову міськвиконкому, яким вдруге переобрано Василя Сабадоша.

Реклама

Голів депутатських комісій також обрали з першої спроби. Дещо не сподобався деяким депутатам склад комісій, однак їх також більшістю голосів було затверджено. Бурхливе обговорення викликав і кількісний склад міськвиконкому. Одні народні обранці вважали, що виконавчий комітет має складатися з 19 осіб, інші – з 21. Утім усе ж депутати вирішили, що 19 осіб достатньо для того, щоб виносити рішення. Без особливих емоцій обговорили "слуги народу" оплату праці міського голови та заступників, а от із реставрацією могили Аркаса вирішили зачекати, більш детально вивчивши питання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно