Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«ЄЦ» набрав у свої ряди купу «екс-регіоналів», – Геннадій Москаль

«ЄЦ» набрав у свої ряди купу «екс-регіоналів», – Геннадій Москаль

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті розкритикував політичну силу Віктора Балоги за необґрунтовані слова щодо "ширки" «Солідарності» та «екс-регіоналів».

ВІДЕО ДНЯ

– На постійні повторювання «Єдиного Центру» та його лідера Балоги про недопустимість співпраці з представниками «злочинного режиму Януковича» хочу поставити зустрічне питання: а чому сам «ЄЦ» так активно співпрацює з колишніми «регіоналами»? – цікавиться голова ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті. – Адже на місцевих виборах ця партія висунула купу колишніх активістів «Партії регіонів» у міські, селищні та районні ради. Наведу конкретні приклади. В Мукачівському районі є така Оксана Біров, котра на місцевих виборах 2010 року входила в першу п’ятірку «Партії регіонів» у Мукачівську райраду й була одним із найактивніших членів цієї партії.

А її чоловік – Людвіг Біров – разом із дружиною в 2010 році не тільки став районним депутатом від «Партії регіонів», але й очолив фракцію цієї партії в районній раді. Подружжя Біров заправляло «регіонами» на Мукачівщині, яку Балоги з «Єдиним центром» вважають своєю вотчиною. Тепер Оксана Біров стала депутатом обласної ради від «ЄЦ», а її чоловік – депутатом Мукачівської районної ради від «ЄЦ». І обидва кричать про недопустимість «ширки» з екс-регіоналами». Такі різкі коливання «генерального курсу» можна пояснити хіба аналогією з поведінкою Віктора Балоги, котрий за роботу в уряді Азарова потрапив під люстрацію після Революції гідності, а зараз обзиває колишніх соратників «представниками злочинного режиму Януковича». Після всіх цих заяв у мене одна порада до «ЄЦ» –  не треба вдавати з себе «невинну дівицю» в політиці, бо стільки партій, як лідер «ЄЦ», не поміняв на Закарпатті ніхто. А перед тим, як обзивати інших, треба критичним оком поглянути на себе в дзеркало, – написав Геннадій Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно