Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Новий заступник міського голови Мукачева: "сімейний менеджер" на благо міста?

Новий заступник міського голови Мукачева: "сімейний менеджер" на благо міста?

Новий заступник міського голови Мукачева: "сімейний менеджер" на благо міста?
Журналісти інтернет-видання "PMG.ua" cпробували узагальнити інформацію про новоспеченого чиновника, яку знайшли у вільному доступі в мережі Інтернет.

Інтернет-видання "PMG.ua" вже інформувало сьогодні про кадрові ротації в штаті виконавчого органу міськради. На сесії, що відбулась 28 квітня, мер Мукачева повідомив, що заступник міського голови, начальник УМГ Віталій Гільтайчук подав заяву на звільнення за згодою сторін. Натомість на сесії затверджено на посаді заступника міського голови Едурда Барчія. Кандидатуру підтримали 31 депутат.  Журналісти інтернет-видання "PMG.ua" cпробували узагальнити інформацію про новоспеченого чиновника, яку знайшли у вільному доступі в мережі Інтернет.

ВІДЕО ДНЯ

Отож, Барчій Едуард Васильович – громадянин України, народився 24.01.1971 року, освіта вища, безпартійний. Дана інформація про політика зазначена на сайті Центральної виборчої комісії. На виборах у жовтні 2015 року урядник йшов до міської ради за списками балогівського "Єдиного Центру". На 15 виборчому окрузі політик отримав 479 голосів і зміг потрапити до міськради.

У 2014 році Едуард Барчій за часів губернаторства Василя Губаля  був призначений начальником управління капітального будівництва ОДА, але невдовзі, після зміни керівництва області, написав заяву на звільнення.

Реклама

До слова, Едуард Барчій певний час керував одним з підприємства родини Балог, а саме ВАТ "Мукачівська пересувна механізована колона №77". При цьому ще у вересні 2011 року за роботи Віктора Балоги на посаді міністра МНС, портал "Наші гроші" назвав ПМК – сімейним бізнесом міністра.

"Нарешті, "Мукачівська ПМК" – це сімейний бізнес Балог. Більше 70% акцій підприємства акумулювали брат міністра Павло Іванович Балога (26%) та родички міністра – Лiлiя Володимирівна та Вiталiя Іванівна Балоги, у власності яких по 23% акцій". 

Реклама

Досвід роботи по берегоукріпленню у вотчині Балоги безсумнівно стане у пригоді Едуарду Васильовичу під час налагодження відносин з іншим заступником мера – Ростиславом Федівом, негласний конфлікт якого з Гільтайчуком і призвів до звільнення останнього.

Останнє місце роботи Едуарда Барчія також нерозривно пов’язане з родиною Балог. Він працював заступником директора ПрАТ "Мукачівська автобаза", яке належить родині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно