Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Москаль: «Балоги – єдині із закарпатських нардепів, які не проголосували за включення Закарпаття до дорожнього експерименту»

Москаль: «Балоги – єдині із закарпатських нардепів, які не проголосували за включення Закарпаття до дорожнього експерименту»

Москаль: «Балоги – єдині із закарпатських нардепів, які не проголосували за включення Закарпаття до дорожнього експерименту»

Народні депутати від Закарпаття брати Балоги вчора, 20 грудня, не проголосували за включення Закарпаття в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті Верховної Ради України, про поіменне голосування за проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо удосконалення складання та виконання бюджетів) (№5131) – у другому читанні та в цілому. Нагадаємо, що прийнятий минулого року Верховною Радою Закон включав тільки п’ять регіонів України: Волинську, Чернівецьку, Львівську, Одеську області, а також м.Київ.

ВІДЕО ДНЯ

– За підсумками вчорашнього голосування Закарпаття все-таки включили в дорожній експеримент – за це проголосувала більшість депутатів, – заявляє Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті. – При цьому з нардепів, що представляють Закарпаття, за законопроект проголосували всі крім трьох Балог.

Віктор хоч і сидів у сесійній залі, але утримався, а Іван із Павлом навіть не прийшли. Хочу нагадати, що клан Балог десятиліття панував на Закарпатті, мав тут необмежену владу, доступ до фінансових ресурсів, але не зробив для закарпатських доріг нічого! Тепер мені доводиться вибивати кошти замість цих «патріотів» і піднімати Закарпаття, яке вони довели до ручки. Жодної користі для області від цього сімейно-фінансового клану немає, усе, на що вони спроможні, – вкрасти для себе об’єкти на зразок «Синяка», військових містечок у центрі Мукачева чи Мукачівського аеродрому, з якого обіцяли зробити міжнародний аеропорт. Якщо Балоги не голосують за додаткові фінансові надходження для ремонту доріг на Закарпатті, хай відкривають у Мукачеві обіцяний міжнародний аеропорт і літають сюди на «Боїнгах».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно