Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • ДЮФК "Мукачево" поступився з розгромним рахунком ужгородським футболістам

ДЮФК "Мукачево" поступився з розгромним рахунком ужгородським футболістам

ДЮФК "Мукачево" поступився з розгромним рахунком ужгородським футболістам
Фото: Анастасія Пензова (ФФЗ)
ВІДЕО ДНЯ

Учора, 4 липня, на стадіоні «Авангард» відбувся центральний матч 10-туру чемпіонату Закарпаття, де зійшлися ФК «Ужгород» і ДЮФК «Мукачево».

Цей матч не дарма був винесений на суботу. Справжньому любителю закарпатського футболу було запропоновано насолодитись матчем, який безпосередньо впливав на чемпіонську гонитву. Із перших хвилин колектив із обласного центру взяв кермо від матчу у свої руки. Мукачівці сподівались на надійний захист, однак уже на 4 хвилині Іван Бандурович ударом зі штрафного з дальньої дистанції «розтрощив» наміри гостей на такий перебіг подій. Варто зауважити, що пропущений м’яч – провина голкіпера ДЮФК «Мукачево» Володимира Дядюка, адже шкіряний був забитий у «воротарський» кут.

Реклама

Після пропущеного голу гості намагались якось налагодити гру в атаці, проте компактна гра оборонної ланки «Ужгорода» стала на заваді для реальних загроз володінням Лютнянського. Підопічні Іваниці після не зовсім вдалої серії матчів, у цій зустрічі демонстрували справжню чемпіонську гру. Особливою активністю вирізнялись Юрій Тома, Іван Бандурович та Сергій Кундрик. Останній мав навіть прекрасну нагоду, аби подвоїти рахунок, проте дальній удар Сергія парирував Дядюк. Однак, на цьому зелено-жовті не хотіли зупинятись: Бандурович знову «стріляв» зі стандарту. Голкіпер «витягує» м’яч з-під поперечки.

Футболісти Золтана Сільваші відверто не встигали за моторними ужгородцями. Відтак, на 37-ій хвилині Юрій Тома та Іван Бандурович скористались такою вальяжністю гостей. Іван, підкарауливши помилку захисників ДЮФК «Мукачево» поблизу власного карного, знаходить пасом Юрія. Молодий півзахисник технічно розвертається у карному опонентів і обвідним ударом встановлює підсумковий рахунок першого тайму. 2:0 – прекрасна гра «Ужгорода» забезпечує двоголовий гандикап за підсумками першого тайму.

Реклама

Друга сорокап’ятихвилинка нічим не відрізнялась від першої. «Ужгород» домінував, «Мукачево» терпіло. Тільки у другій половині тайму гості завдали першого удару по воротам Лютнянського, який пролетів далеко від цілі. Голкіпер господарів відверто сумував, інколи «перекидаючись» репліками з головним тренером. Цього не можна сказати про підопічних Сільваші, які працювали на захист у поті чола. Однак, безуспішно. Після пасу врозріз від Юрія Віщака, не реалізував рандеву з Дядюком Іван Скунзяк. Нападник просто «вибачив» мукачівців.

Після цього моменту свою відповідь організували гості. Олександр Бако, прострілом з флангу, асистував, Дмитро Рацин з вбивчої позиції з кількох метрів завершував. Однак, молодому вихованцю «Говерли» забракло точності. На цьому вихованці ужгородського ФК не зупинились. Проте, цього разу «вистрілив» футболіст «Ужгорода» – Іван Бандурович робить дубль. Василь Пиняшко навішував з флангу, м’яч, рикошетом від штанги, знаходить Бандуровича, Іван на замаху «прибирає» захисника і гарматним ударом по воротах Дядюка доводить рахунок до непристойного. 3:0 – питання про переможця було зняте вже на 69 хвилині.

ДЮФК «Мукачево» було повністю деморалізоване. Молодий колектив з міста над Латорицею просто «посипався». Унаслідок цього ужгородці мали ряд моментів: Сергій Лендєл пробивав з лінії «шістнадцятки», але м’яч розминувся із дальньою штангою. Прекрасну можливість забити четвертий гол мав Михайло Реплюк: атакуючий хавбек самотужки пошив у дурні захист гостей і вийшов на рандеву з голкіпером «Мукачева», проте пробивав уже у падінні. Шкіряний пройшов поряд зі штангою.

Реклама

3:0 – центральний матч туру пройшов повністю під диктовку ФК «Ужгород». ДЮФК «Мукачево» здалось без бою. Тепер своє «слово» повинні сказати футболісти «Великої Бийгані», на яких чекає нелегкий вояж до Іршави.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно