Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В Ужгороді підсумували цьогорічний чемпіонат України з велоспорту

В Ужгороді підсумували цьогорічний чемпіонат України з велоспорту

В Ужгороді підсумували цьогорічний чемпіонат України з велоспорту

З 31 липня по 2 серпня в м.Ужгород та Ужгородському районі проводився чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк крос-кантрі "з точки в точку" та VI етап Кубку України з крос-кантрі.

ВІДЕО ДНЯ

У заході взяли участь понад 70 спортсменів з 12 областей України, у тому числі із Закарпатської, Луганської та Донецької областей.

Підготовка та проведення "лягли на плечі" Закарпатської ОО ФСТ "Спартак", Закарпатської федерації велосипедного спорту за підтримки управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Реклама

Проведення даного заходу "вдома" дало можливість виставити команду з 10 спортсменів всіх представників ФСТ „Спартак”, – зазначають в Управлінні молоді та спорту Закарпатської ОДА.

В гонці серед дівчат перемогу святкувала Марія Шерстюк (м.Харків), на другій сходинці Христина Фірман (м.Тернопіль), а третьою стала Олександра Логвинюк (Волинська). Наша Ніка Веклюк приїхала тільки шостою. Серед юніорок 1 місце у Ганни Сапункової (Луганська), 2 – у нашої землячки Наталії Шозди(Закарпатська) та 3 – у Єлизавети Бабуки(Кіровоград). Серед жінок 1 місце у Ірини Попової (Харків), 2 – у Наталії Кромпець(Тернопіль) та 3 – у ІриниСлободян.

Реклама

Серед юнаків першим приїхав Павло Лукан(Чернівці), друге місце зайняв Том Рего (Закарпатська область), а третє – Владислав Денисенко (Чернігівська область).

Серед юніорів 1 місце традиційно у нашого земляка з Ужгорода триразового Чемпіона України Володимира Козловського, МСУ (Закарпатська область), 2 – в Сергія Поконтелиці (Донецьк) та 3 – Олександра Гардадима (Луганськ). 

Проведення даного заходу пройшло на високому організаційному рівні із забезпеченням супроводу ДАІ по м.Ужгород, охорони правопорядку та карети швидкої. Також, призери були нагородженні відповідними грамотами та медалями, а всі учасники смакували бограчем від організаторів.

Реклама

Разом, з тим варто відзначити високі результати наших спортсменів велосипедистів на європейському рівні, а саме Володимир Козловський (МСУ, ЧЗКУ) на Чемпіонаті Європи з велосипедного спорту-маунтенбайк в змішаній естафеті, що проходив в кінці липня в Італії посів 4 місце. Після домашньої перемоги та відпочинку знову розпочне тренування для виступу на Чемпіонаті Світу, що пройде на початку вересня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно