Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Олександр Шуфрич: "Не бачу жодних причин, щоб ми припинили співпрацю з Грозним"

Олександр Шуфрич: "Не бачу жодних причин, щоб ми припинили співпрацю з Грозним"

Олександр Шуфрич: "Не бачу жодних причин, щоб ми припинили співпрацю з Грозним"

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич післяпоєдинку зі "Сталлю" в ефірі телеканалу "Футбол 2" заявив, що головний тренер ужгородців В’ячеслав Грозний домовився з власником клубу Нестором Шуфричем про погашення боргів.

ВІДЕО ДНЯ

"Відбулася розмова і досягнуті певні домовленості щодо термінів, дорожньої карти погашення боргів. Я хочу стати на захист В’ячеслава Вікторовича. Він не про свої гроші переживає, а про гроші команди. І не тільки тієї, яка грає зараз, але і тієї, яка грала в минулому сезоні, - цитує заяву Олександра Шуфрича інформаційний відділ ФК "Говерла".

"Інтернет-чутки про те, що тренерський штаб позачергово отримує якісь гроші, - це брехня. Більше того, гравці, які торік захищали кольори "Говерли" та пішли нам назустріч, підписавши мирові угоди, отримували гроші навіть раніше тренерського штабу. Ще з деякими гравцями ми домовляємося, з більшістю з них ми досягли угод. У цьому плані є певні зрушення.

Реклама

Що стосується зустрічі В’ячеслава Вікторовича з Нестором Івановичем, то я знаю, що вони і в робочому плані, і чисто по-чоловічому знайшли спільну мову.

Чи буде Грозний продовжувати працювати? Багато що залежить від його бажання, терпіння і розуміння ситуації. Наскільки я знаю, гарантії, які йому давалися перед початком сезону, все виконані. Умови, які він поставив на зустрічі, теж виконуються. Я не бачу ніяких причин, щоб ми припинили співпрацю. Я завжди говорив, що ми його відпустимо, але тільки на підвищення.

Реклама

Матч зі "Сталлю"? Треба відзначити команду суперника. Дуже організована команда. З ними всім складно гралося і буде всім складно грати. у них хороша - організована команда. Видно роботу тренерського штабу. Одне очко - це не те, на що ми розраховували, але і з урахуванням такого настрою суперника, сьогодні гру можна занести в актив" - мовив віце-президент ужгородського клубу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно