Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У західноукраїнському дербі "Говерла" поступилась львівським "Карпатам"

У західноукраїнському дербі "Говерла" поступилась львівським "Карпатам"

У західноукраїнському дербі "Говерла" поступилась львівським "Карпатам"

"Карпати" потрапили в чорну смугу – їхня команда не перемагала вже п’ять матчів поспіль, а Ігор Йовічевич говорив, що команда працює над усуненням неполадок, і просив уболівальників почекати. "Говерла" до цього матчу жодного разу не програвала вдома і не пропускала більше одного м’яча.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні ж "Карпати" почали жваво, показавши серйозність своїх намірів на цей матч. Страшкевич пробив з центру штрафного над поперечиною. А вже через пару хвилин львів’яни забили. Костевич подав кутовий, а Савченко зрізав м’яч у свої ворота, перебуваючи поруч з ближньою стійкою – 0:1.

Після голу "Карпати" ще міцніше притисли господарів. Так, Страшкевич бив після невдалого виносу Ягодинскіса, а ось Костевич мало не закрутив м’яч з кутового прямо у ворота.

Реклама

Лише ближче до 15-й хвилини ужгородцям вдалося перевести гру в центр поля, і вона провела пару непоганих атак, які складно назвати небезпечними, але в порівнянні з початком матчу це було хоч щось. Втім, для Мисака ті пару ударів від Кузика і Гончара (метрів, напевно, з 35-ти) були лише легкою розминкою.

Львів’яни відповіли небезпечніше – Кожанов пробив у ближній кут і Рудько відбив не за правилами перед собою. Добре, що захисники встигли винести. Через п’ять хвилин Кожанов знову був у центрі уваги: цього разу у вигляді асистента. Після його передачі Худоб’як ледь не забив, але знову добре зіграв Рудько.

Реклама

Але за такої гри гол у ворота закарпатців був би справедливим. І він відбувся: з лівого флангу атаки Кожанов подав, а Пластун головою підрізав м’яч під дальню штангу.

У підопічних В’ячеслава Грозного ж не виходило нічого і в статусі безнадійних програли перший тайм.

Другий тайм тільки показав справедливість результату першого тайму. В ужгородського ФК не було жодного нормального шансу. Кінцівку матчу ужгородці догравали так, ніби виграють саме вони.

Реклама

Галичани двічі створили напівмоменти – у створенні обох епізодів брав участь Голодюк. Спочатку він пробив зі штрафного, але Рудько зловив, а потім асистував Костевич, який вдарив повз ворота. Але це все відбувалося до 60-ї хвилини. Після неї гра фактично завмерла і "Карпати" без будь-яких проблем довели матч до перемоги.

"Зелено-білі" перервали п’ятиматчеву безвиграшну серію. "Говерла" вперше програла вдома з рахунком 0:2 і вперше пропустила більше одного м’яча у цьому чемпіонаті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно