Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбувся чемпіонат області з боксу

В Ужгороді відбувся чемпіонат області з боксу
ВІДЕО ДНЯ

Цими вихідними в Ужгороді відбувся чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юнаків 1998-99, 2002-03 р.н. У спортивному комплексі «Іппон» впродовж двох днів змагались кращі боксери краю у різних вагових категоріях. .Загалом, у змаганнях взяли участь 37 юнаків 12-13 років та 27 юнаків віком 16-17 років. Вони представляли 10 команд з 8 регіонів Закарпаття: Ужгород, Мукачево, Хуст, Іршава, Чоп, Рахів, Берегівський та Тячівський район. Переможці обласних змагань представлятимуть Закарпаття на чемпіонатах України, що пройдуть наприкінці жовтня та початку листопада.

«Хочу подякувати всім тренерам, що представили спортсменів на чемпіонаті області. Варто відзначити, що за останні півроку кількість та якість учасників, безперечно, збільшилась. Наразі, добре зарекомендували себе осередки Мукачева, Іршави та Ужгорода. Але, без сумніву, для Федерації боксу Закарпаття ще багато роботи. Ми маємо покрити сіткою клубів всю Закарпатську область та виховати нову плеяду боксерів, що представлятимуть наш край на всеукраїнських та міжнародних рівнях», – прокоментував майстер спорту міжнародного класу, перший віце-президент Федерації боксу Закарпаття Михайло Данило.

Реклама

В юнацькій віковій групі розігрувалися нагороди у 17 вагових категоріях, у молодіжній групі – в 9 вагових категоріях. Як і очікувалось, загальну командну першість вибороли мукачівці, на їх рахунку 9 золотих, 6 срібних та 4 бронзових нагород. 9 нагород різного гатунку у срібних призерів – команди Рахівського району, упредставників Чопа, які стали третіми – 8 нагород.

«Ці змагання відкрили багато нових перспективних боксерів , які разом із визнаними лідерами будуть представляти гідну команду Закарпаття на чемпіонатах України. До складу юнаків разом із досвідченими Юрієм Попеличем та Любомиром Каналошом можуть приєднатися мукачівці Гонак Олег, Рокіцан Мілан, Татаренко Віталій, Поштак Роман, ужгородець Поташнік Микола,чопівець Пивовар Максим, іршавці Горзов Володимир та Лелітко Іван. У команді області з-поміж молоді ми можемо побачити Кудрея Віталія з Іршавщини , мукачівців Кошута Артура та Соломона Едуарда, хустянина Буришина Олександра, чопівця Дочинця Андрія та рахівчанина Сурдука Деніса. Стовідсотково склад ще не затверджено, є час для роздумів і підготовки спортсменів. І якщо нам допоможе федерація на чолі з Андрієм Стрижаком , то будемо сподіватись і на медалі Чемпіонату України», – прокоментував результати змагань головний тренер Закарпатської області з боксу Валерій Вишньов

Реклама

«На жаль, цього разу ми не представили своїх вихованців на змаганнях, позаяк, наш клуб функціонує недовго. Але хочу висловити велику подяку керівництву Федерації та меценатам, за те, що допомогли нам відкрити клуб в Перечині. Там про бокс не чули багато років, а зараз діти мають хорошу нагоду займатись в сучасному залі з професійним обладнаням під наглядом тренерів. Впевнений, наступних змагань ми покажемо хороші результати», – зазначив головний тренер БК «Перечин».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно