Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові відбувся турнір з кікбоксингу

У Виноградові відбувся турнір з кікбоксингу

У Виноградові відбувся перший відкритий турнір Закарпатської області з кікбоксингу. У ньому взяли участь близько шістдесят юних спортсменів з Ужгорода, Виноградова та Хуста.

ВІДЕО ДНЯ

"Цим турніром ми практично завершуємо свій спортивний рік. Наше завдання – зайти у кожен район, і турнір у Виноградові – яскраве цьому підтвердження", – розповів президент Закарпатської федерації кікбоксингу Анатолій Перцев.

Зі словами вітання та побажання яскравих боїв і перемог на відкритті турніру до спортсменів звернулася перший заступник голови Виноградівської РДА Наталія Костелеба-Веремчук.

Реклама

Відтак розпочалися бої. На майданчик у спеціальному екіпіруванні попарно виходили бійці віком від 5 до 18 років. Незважаючи на юний вік, деякі з них уже стали срібними і бронзовими призерами України. Судити турнір приїхала ціла бригада арбітрів з обласного центру.

Поєдинки викликали жвавий інтерес у глядачів.

Реклама

Успішно виступили на турнірі місцеві кікбоксери з клубу «Спартак», який очолює Олександр Семич. Його вихованці вибороли 4 золоті, 1 срібну та 2 бронзові медалі. Переможцями та призерами турніру, зокрема, стали Федір Чекета, Степан Лучка, Максим Петренко, Вільям Головко, Неля Худа, Валентин Дідик та Гліб Чекета.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно