Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві відбувся турнір з настільного тенісу

У Тячеві відбувся турнір з настільного тенісу

28 листопада 2015 року в м. Тячів у шкільному спортзалі ЗОШ №1 ім. Г. Донського відбулась традиційна відкрита першість ДЮСШ з настільного тенісу.

ВІДЕО ДНЯ

На даний захід з’їхалися команди з м. Ужгород, Перечин, Іршава, смт. Усть-Чорна та м. Тячів. Загалом було залучено більше 70 учасників. Початок змагань відкрив завідувач сектору молоді та спорту державної адміністрації Василь Герчак, який привітав всіх учасників та представників команд, подякував, що долучилися до даного заходу і наголосив, що керівництво районної державної адміністрації зацікавлене в розвитку настільного тенісу на Тячівщині, а саме завдяки таким спортивно-масовим заходам  рівень даного виду спорту зростатиме, – повідомляє сектор молоді та спорту Тячівської РДА.

Також, до привітання долучилися директор Тячівської ЗОШ №1 ім. Г. Донського та брат покійного майстра з даного виду спорту В.М.Роспопи.

Реклама

Юні спортсмени змагалися самовіддано про це свідчили яскраві емоції дітей та сльози розчарування від програних партій. Це означає, що ці юні спортсмени зовсім не байдужі до даного виду спорту і прагнуть досягти високих спортивних результатів.

По закінченню змагань відбулася церемонія нагородження.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно