Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селищі Ясіня офіційно відкрили спортивний майданчик

У селищі Ясіня офіційно відкрили спортивний майданчик
ВІДЕО ДНЯ

Новий комплексний спортивний майданчик зі штучним покриттям площею 900 кв. м. розмістили на шкільному подвір’ї Ясінянської ЗОШ№ 1, що на Рахівщині. Сприятиме він до стимулювання у молоді інтересу до здорового способу життя та якісному заняттю спортом. Побудували майданчик для занять фізкультурою і спортом у Ясіня за бюджетні кошти  із обласного бюджету та селищної ради.

Майданчик став гарним подарунком для школярів та мешканців мікрорайону. Тут юні спортсмени зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в різні види спорту протягом всього року.

Реклама

Церемонія відкриття була урочистою. Традиційному перетинанню стрічки передувало підняття державного прапора під звуки державного гімну.  Далі здійснили чин освячення.

Не обійшлося на святі без подарунків. З вітальним словом виступив селищний голова Едуард Зелінський, який подякував народному депутату України Василю Петьовці за допомогу у виділенні коштів на будівництво спортмайданчика та вручив  школярам комплекти м’ячів.

Реклама

З привітанням від імені народного депутата України Василя Петьовки виступив його помічник Михайло Штефко. Він привітав усіх присутніх зі святом, побажав школярам успіхів у спорті і передав подарунок – комплект футбольних, волейбольних, гандбольних і баскетбольних м’ячів та набори ракеток та м’ячиків для великого тенісу.

Після церемонії відкриття та виступів учасників шкільного гуртка спортивного танцю «Живчик» та маленької співачки Юлії Коростильової,  на новому майданчику відкрили  весняно-літній сезон спортивних ігор. Розпочали його матчем юні футболісти - молоде поповнення команди «Говерла» Ясіня,  які неодноразово ставали переможцями районних та обласних змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно