Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Дня Прапора у Хусті відбувся традиційний велопробіг

До Дня Прапора у Хусті відбувся традиційний велопробіг

Більше двох сотень хустян та гостей міста взяли участь у велопробігу до Дня Державного Прапора, який вже традиційно щороку з нагоди свята організовує ГО «Велооб’єднання».

ВІДЕО ДНЯ

Стартував марафон на Майдані Незалежності.

«Вже близько п’яти років у День Державного Прапора України у Хусті проводяться такі велопробіги з метою популяризації здорового способу життя. У цьому заході беруть участь люди різних вікових категорій: від діточок до сивочолих ветеранів, які уже не перший рік приїжджають на велопробіг», – розповів один із організаторів спортивного дійства Михайло Ференц.

Реклама

І справді, окрім молоді, яка зазвичай найактивніше бере участь у подібних заходах, на залізних конях у колоні учасників можна було побачити як бабусь із онуками, так і батьків із найменшими чадами.

Цьогоріч до веломарафону приєднувалися цілими родинами та компаніями друзів.

Реклама

«Ми всією сім`єю постійно беремо участь у подібних спортивних заходах. Переконані з чоловіком, який сьогодні, на жаль, не зміг до нас приєднатися через роботу, що активний відпочинок є найкориснішим для нашого здоров`я. Тішимося, що завжди радо нам складають компанію доньки Анастасія та Каріна», – зауважила учасниця велопробігу Оксана Ревуцька.

До слова, для найменших учасників – діток до 5 років – організатори влаштували справжні перегони на швидкість, а всі старші змогли сповна насолодитися маршрутом протяжністю 10 кілометрів у компанії друзів та однодумців.

Варто зауважити, що завтра у Мукачеві до Дня Незалежності відбудеться "МЕГАЗАЇЗД", організований велорухом "Munkacs Ride" та ГО "Закарпатське Вільне Медіа".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно