Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Ужгородські гандболістки двічі здолали суперниць з миколаївського "Реалу"

Ужгородські гандболістки двічі здолали суперниць з миколаївського "Реалу"

Ужгородські гандболістки двічі здолали суперниць з миколаївського "Реалу"

Перший матч другого туру жіночої Суперліги в Ужгороді завершився переконливою перемогою господарок майданчику.

ВІДЕО ДНЯ

Після впевненої перемоги у першому турі у Тернополі, ужгородські «Карпати» продовжували тішити вболівальників і на власному майданчику, – йдеться у повідомленні прес-служби гандбольного клубу "Карпати". 

Як відомо, у міжсезоння склад ужгородської команди кардинально змінився і вболівальники з нетерпінням очікували на дебют карпатівок у рідних стінах. Суперником ужгородок став миколаївський «Реал».

Реклама

Обидві команди активно розпочали зустріч, однак у перші 10 хвилин гри глядачі побачили не так багато закинутих м’ячів, натомість багато боротьби. Арбітри чи не кожні півхвилини фіксували порушення правил з боку обох команд.

Ближче до середини першого тайму «Карпатам» вдалося здійснити кілька результативних атак і повести у рахунку з різницею у чотири м’ячі. Зокрема, результативно діяли біля чужих воріт Яна Готра, Вікторія Гичка та Вікторія Компанієць.

Реклама

Команда з Миколаєва чимало атакувала, однак вдала гра на останньому рубежі Ірини Яблонської-Бобаль та певне невезіння, адже гості тричі у першому таймі влучали у штангу та поперечку воріт господарок, дозволили ужгородкам тримати своїх суперниць на відстані у 5 м’ячів практично до завершення першої частини поєдинку.

У середині першого тайму команда гостей вперше опинилася у меншості. Під час однієї з атак, замінивши воротаря на польового гравця, щоб створити паритет біля воріт ужгородок, миколаївки втратили м’яч, чим скористалася наша Ірина Яблонська-Бобаль: вона записала на свій рахунок результативний кидок через весь майданчик у пусті ворота.

Перший тайм зустрічі закінчився з рахунком 13:7 на користь «Карпат».

Реклама

У другому «Карпати» протягом перших 10 хвилин збільшили свій відрив до 10 м’ячів, після чого стало зрозуміло, що «Реалу» сьогодні вже не вдасться подоротися бодай за одне очко.

Шість точних кидків у другому таймі Яни Сухецької та, як і в першому таймі, висока результативність Яни Готри та Вікторії Компанієць призвели до впевненої перемоги «Карпат» – 30:15.

Сьогодні ужгородські гандболістки вдруге обіграли миколаївський клуб з рахунком 37:20.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно