Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Мункач" впевнено здолав іршавську "Бужору"

ФК "Мункач" впевнено здолав іршавську "Бужору"

Іршавщина традиційно славилася своїми футбольними талантами, однак нині в провідній команді району справи не райдужні – це засвідчує й її турнірне становище, адже більшість футболістів захищають лави більш заможних команд.

ВІДЕО ДНЯ

На правах фаворита "Мункач" грав, наче на тренуванні з тривалою перепасовкою, гравці імпровізували на полі, – зазначає прес-служба ФК "Мункач".

Господарі відкрили рахунок вже на 7-й хвилині. Хоча до цього Великий міг забити ще, коли після вкидання з ауту від Качура втікає в штрафний майданчик гостей та зблизився під кутом до воріт і пробив в захисника, хоча напрошувалася передача.  А власне голеву атаку створив Шведюк: Олексій правим краєм пройшов лінію оборони іршавчан наче ніж крізь масло й прострелив низом на дальню стійку, туди де набіг Великий, який покотив м’яч у сітку. А вже через дві хвилини автори першого голу помінялися місцями – цього разу Шведюку вже асистував Великий. На правому краї Валентин накрутив кількох гравців «Бужори», зумів розвернутися й віддав передачу на Олексія, а той метрів з 15 другим дотиком відправляє кулю точно в кут воріт – 2:0. На 21-й хвилині оборонець іршавчан незграбно зупиняє м’яч рукою у власному штрафному майданчику – арбітр вказує на пенальті. Та цю дуель вже виграв воротар гостей Василь Ігнатишин, який у карколомному стрибку відбиває удар нашого півзахисника.

Реклама

Лише наприкінці першого тайму знову вистрілив цей дует – спочатку Шведюк обігрався з партнером у центрі поля, а далі віддав на хід Великому, який на швидкості входить у штрафний майданчик і розстрілює володіння Ігнатишина – 3:0. З таким рахунком команди пішли на відпочинок.

В другій половині гри Золтан Сільваші провів певні кадрові ротації: господарі вирішили не форсувати події, а пограти в своє задоволення. Однак, з таким розвитком подій не захотіли миритися гості, які почали робити контрвипади.  Під час одного з таких – господарі помилилися й привезли собі пенальті, який без шансів для кіпера виконав Юрій Греба.  В мукачівців наприкінці зустрічі міг відзначитися Василь Дан, але наш нападник не влучив у ворота. Тож, 3:1 – спокійна перемога «Мункача».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно