Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Рахові відбулися змагання зі спортивних танців «Кубок Рахова – 2016»

У Рахові відбулися змагання зі спортивних танців «Кубок Рахова – 2016»

У Рахові відбулися змагання зі спортивних танців «Кубок Рахова – 2016»
ВІДЕО ДНЯ

Повільний ніжний вальс, танго і квік-степ, запальні танці Південної Америки – самба, румба, ча-ча-ча і джайв… Справжнє танцювальне шоу пройшло 24 вересня в Рахові. Цієї суботи кращі танцюристи змагалися за «Кубок Рахова - 2016». Цьогорічні змагання за звання кращих танцюристів пройшли за підтримки народного депутата України Василя Петьовки.

Пластичні, граційні й до автоматизму відточені рухи танцюристів дозволили глядачам насолодитися запальними і романтичними танцями у найвисокогірнішому райцентрі України. Оцінювала змагання на Кубок Рахова суддівська колегія, до складу якої увійшли судді з Києва, Львова, Рівного, Рахова та міжнародний рефері із Польщі. Змагання проходили у кілька етапів.

Реклама

У кожному з відділень окремо визначали переможців. Варто відзначити, що талановиті рахівські танцюристи здобули 6 перших місць у різних категоріях. Окрім того, представники Рахівщини здобули 5 срібних медалей та 8 бронзових. Кращими стали Петрушинець Ерік, Годван Оксана, Леньо Віталій, Закурена Вікторія, Сливка Вікторія, Грегорчак Ярослав, Волічак Василь та Шітів Вікторія. Крім того, декілька талановитих танцюристів з Рахова стали кращими у виконанні сольних номерів. Це Тулик Діана, Юркевич Марія, Колісник Євгенія та Штогрин Тетяна.     

Учасники змагань продемонстрували високу професійну підготовку. І хоча всі не стали переможцями, але всі змогли продемонструвати власні таланти та підготовку. Переможці свята музики, грації та краси отримали кубки, медалі та грамоти. Традиційні класифікаційні змагання «Кубок Рахова 2016»,  як і багато інших мистецьких акцій Рахівщини, пройшли за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно