Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юнаки ФК "Мункач" розпочали свої виступи у чемпіонаті України з перемоги

Юнаки ФК "Мункач" розпочали свої виступи у чемпіонаті України з перемоги

Юнаки ФК "Мункач" розпочали свої виступи у чемпіонаті України з перемоги

Після зникнення «Говерли» з футбольної мапи, єдиною відрадою для вболівальників залишилися виступи дитячо-юнацьких команд в ДЮФЛУ. А от своєрідну перехідну ланку між юнацьким та дорослим футболом заповнив мукачівський «Мункач». Саме матчем 2-го туру відкривала у рідних стінах новий чемпіонат України першої ліги U-19 мукачівська команда проти однолітків із івано-франківського «Тепловика». Матч для вболівальників став наче гостросюжетний детектив з напругою, далі з ніби-то бажаним досягнутим результатом, далі знову з інтригою, а на завершення таки з мінімальною перевагою нашої команди. Блискуче себе проявили в цьому двобої наші лідери Владислав Апостолюк та Валентин Великий, та й команда, незважаючи на чисельні помилки, особливо в лінії захисту досягла потрібного результату.

ВІДЕО ДНЯ

Початок для господарів розпочався з неприємностей – довгий розіграш м’яча на власній половині призвів до помилки захисника – віддав пас недодачу на воротаря, який сфолив у власному штрафному майданчику. Пенальті без шансів для кіпера виконав капітан «Тепловика» Ярослав Вацеба. Та перевага гостей тривала всього 2 хвилини – вже перша ж атака у відповідь господарів стала гольовою – Апостолюк відірвався від захисників і другим дотиком перекидує голкіпера франківців.  Далі гра трохи змістилася в центр, але все ж свій момент використали на 32-й хвилині мукачівці й знову безвідпорно пробив Апостолюк, – йдеться у повідомленні прес-служби ФК "Мункач".

Другий тайм здалося, що мукачівці заграли впевнено, ще більш стійкої позиції їм надав гол Апостолюка, який збільшив перевагу мукачівців до трьох голів, але з цим не змирилися підопічні Василя Яцуряка. На 54-й хвилині Петро Боднарук досить легко втікає від нашого оборонця й скорочує відставання, а на 62-й хвилині після флангової передачі й взагалі зрівнює результат. Тренерський штаб «Мункача» вдався до замін, які зіграли ключову роль в досягненні перемоги. Свіжив Франчук змусив оборонця гостей порушити правила в штрафному майданчику, а пенальті бездоганно виконав Апостолюк, який покером приносить першу вікторію для «Мункача» в дебютному чемпіонаті.

Реклама

«Мункач» (Мукачево) – ДЮСШ «Тепловик» (Івано-Франківськ) – 4:3 (2:1)

Голи: Апостолюк 8, 32, 48, +82 – Вацеба +6, Боднарук 54, 62.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно