Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські "Карпати" двічі здолали київський "Спартак"

Ужгородські "Карпати" двічі здолали київський "Спартак"

У Броварах пройшов перший матч в рамках IV туру жіночої Суперліги, де закарпатські спортсменки перемогли столичну збірну, 19:37.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочали карпатівки доволі стримано, киянки першими відрили лік голів в цьому матчі, хоча й ужгородки не забарилися з відповідю й зрівняли рахунок, проте до 15-ї хвилини матчу ужгородки весь час наздоганяли суперниць.

Далі гра протікала за задумом "Карпат", хоча вони й частенько втрачали м’яч, здавалось на дитячих помилках, проте вже не дозволили спартаківкам вести в рахунку, чи бодай його зрівняти. Було й помітно невпевнену гру в захисті закарпаток, чим користався Спартак, який грає так як йому дозволяє суперник. Хоча й господарі грали омолодженим складом, в складі Карпат молодь також зуміла себе проявити, свій вклад в перемогу зробили колишня киянка, Олександра Фурманець, та Євгенія Білик, із Запоріжжя, батьки яких активно вболівали за, тепер уже, рідну команду з Ужгорода.

Реклама

Спартаківки спробували наздогнати ужгородок, вони зуміли скоротити відставання до двох голів в кінці першої половини гри, 13:15, але другий тайм став демонстрацією справжньої сили "Карпат".

Дівчата відпрацьовували в захисті на повну, а коли активізувалась, голкіпер ужгородок, Ірина Яблонська-Бобаль, то всі стрімголов стали мчати в контратаки, чим деморалізували суперниць, які за другу половину гри забили всього шість голів.

Реклама

А от щодо нападу, то хоча й далі були безглузді втрати, проте левову частку своїх моментів карпатівки зуміли реалізувати. Завершували матч новачки, проте ними вдало керувала з центру Тетяна Кильч, котра й поставила переможну точку в сьогоднішньому поєдинку, відзначившись на останніх секундах гри.

Другий матч завершився перемогою ужгородок 21:31.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно