Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гандболісти із Закарпаття здобули дві важливі перемоги

Гандболісти із Закарпаття здобули дві важливі перемоги

Із 16 по 18 грудня в Тернополі відбувався «роз’їзний» тур чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд Першої ліги, де між собою зіграли ГК «Закарпаття», місцевий ГК «ТНЕУ» та ГК «Олімпік» із Томашполя Вінницької області.

ВІДЕО ДНЯ

У перший день туру між собою мірялися силами тернопільці та томашпільці, де сильнішими, як і прогнозовано, якщо дивитися на турнірну таблицю, були місцеві студенти Тернопільського національного економічного університету. «ТНЕУ» всю гру вів у рахунку і забив мало не рекордну кількість голів у матчах такого рівня, а саме 66 голів у ворота «Олімпіку», гравці якого зі свого боку змогли закинути тільки 25 м’ячів.

Незважаючи на поразку в першому матчі, другого дня «Олімпік» перед грою із закарпатцями виглядав впевнено і був налаштований на боротьбу. Проте наші гандболісти не залишили навіть шансу на перемогу. З перших хвилин гандболісти «Закарпаття» заволоділи повною ініціативою, навіть коли атакували суперники. Здавалося, що томашпільці на майданчику робили тільки те, що їм дозволяли наші хлопці. Тому кінцевий результат 58:13 на користь срібноземельців був очікуваним.

Реклама

Третього ж дня у «Західному» дербі між собою зустрілися чи не найбільш запеклі суперники Першої ліги – Тернопілький клуб «ТНЕУ» та ГК «Закарпаття». Команди ведуть постійне суперництво в різних турнірах і кубках уже декілька років, а от у рамках Першої ліги чемпіонату України зустрічалися тільки один раз у І турі, який відбувся в Ужгороді 21 жовтня цього року. Тоді закарпатці перемогли з рахунком 25:32. Цього разу тернопільці грали в рідному залі, який за розмірами трохи вужчий від стандартних майданчиків, а відповідно не тільки вболівальники допомагали, але і спортивне відчуття самого майданчика мало сприяти грі місцевої гандбольної команди. Однак закарпатці їхали тільки за перемогами і це вже стало зрозумілим після перших загальних закинутих командами 5 м’ячів. Починаючи з рахунку 2:3, закарпатці повели в рахунку і жодного разу «студентам» не вдалося їх наздогнати. Був період у зустрічі, коли срібноземельці відірвалися на 9 м’ячів, але втримати такий відрив до кінцевого свистка не вдалося. «Західне» дербі завершилось із рахунком 27:34 на користь закарпатських гандболістів.

Таким чином, закарпатці впевнено посідають другу сходинку Першої ліги з гандболу серед чоловічих команд, відстаючи на два очки від команди із БВУФК, яка також у броварському турі обіграла своїх суперників із Вінниці та Києва. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно