Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спортивне свято для людей сильних духом

Спортивне свято для людей сильних духом
ВІДЕО ДНЯ

Днями у спортивному залі Мукачівської ЗОШ №13 відбувся традиційний зимовий турнір, приурочений до Дня святого Миколая, який щороку об’єднує чималу кількість спортсменів, які постійно й успішно демонструють свої спортивні досягнення.

Організатором святкового дійства є спортивно-оздоровчий клуб людей з обмеженими можливостями «Мрія», – йдеться у статті газети "Панорама" від 22 грудня.

Реклама

Відкрили спортивний захід голова організації «Мрія» Василь Турянин та його заступник Катерина Єрохіна. На урочистому відкритті також були присутні начальник відділу молоді та спорту Мукачівської РДА Олександр Корж, начальник відділу у справах молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому Володимир Уліганинець, директор Закарпатської обласної організації «Інваспорт» Андрій Чегіль та депутат міської ради Роберт Іванчо. Організатори та представники владних структур побажали учасникам успішної святкової спортивної події та продемонструвати свої найкращі результати, а також добре провести новорічно-різдвяні свята.

Спортсмени змагались у трьох видах спорту: шахах, шашках та настільному тенісі. Варто зауважити, що у турнірі взяли участь спортсмени, які неодноразово здобували високі нагороди на всеукраїнських змаганнях. Так, у турнірі з шашок третє місце посів Іван Лендєл, друге – Михайло Когут, а переможцем став Мирослав Ганкулич. Найкращими майстрами з гри у настільний теніс стали бронзовий призер змагань Михайло Лендєл, володар срібної нагороди Тиберій Лещинець та чемпіон Євген Когут. У шаховому турнірі на п’єдесталі пошани третім став Олексій Дьордяй, другим – Іван Райчинець, а першим – Анатолій Старина.

Реклама

Переможці та призери отримали медалі та кубки, а також подарунки у вигляді сучасних спортивних комплектів з шахів, шашок та настільного тенісу. Не залишились без уваги й діти, які отримали з нагоди Дня святого Миколая солодкі подарунки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно