Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Думки
  • Дрєвнє росвигівське пророцтво або Не чіпайте безкоштовний автодром

Дрєвнє росвигівське пророцтво або Не чіпайте безкоштовний автодром

Дрєвнє росвигівське пророцтво або Не чіпайте безкоштовний автодром
Скептики банально не розуміють, що не асфальтування вулиці Зелена – це турбота про них.

Ех, шкода, що наш сивочолий мер завершує каденцію. Місто ще довго буде згадувати його невичерпну мудрість, гартовану ще з часів совєцького соціалізму, коли всім було сито й тепло.

ВІДЕО ДНЯ

Ось, наприклад, Росвигово. І без того хороший мікрорайон став іще ліпшим. Наше місто одним із перших у країні увічнило Героїв Майдану, назвавши їх іменем площу. Поряд меморіальна дошка на честь Небесної сотні. Великий і високобюджетний фонтан. Далі - клумби з трояндами. Гарно, правда ж?

Однак не єдиним естетизмом живе челядник. У нас у місті багато автомобілістів. Вміст їх гаманців наразі жорстоко точить криза. Щоб заробити на бензин, треба деколи добре попріти. І коли постає питання візиту на автосервіс - починаються проблеми. Елементарна діагностика - це вже кіло м’яса за вартістю. 

Реклама

На щастя, наша влада про нас дбає. Поряд із площею Героїв Майдану є чудовий сервіс діагностики ходової. Це - відрізок вулиці Зеленої коло росвигівського базару. Всілякі негідники бубнять - невже не можна цю крихітну ділянку заасфальтувати за роки? Тим більше, що вулиці поряд регулярно якісно роблять. Ці дурні скептики банально не розуміють, що це - турбота. Проїхався коло ринку - і чуєш, де яка втулка накрилася, чи не стукають сайлентблоки, і взагалі - як там амортизатори, чи добре поглинають ями. Весь цей букет інформації доступний мукачівцям безкоштовно! Правда класно?

Крім автомобілістів, тримання Зеленої в її одвічному стані - це ще турбота про пішоходів. Щоб вчилися бути уважними. Діти - щоб мали де похлюпати по калюжам, це весело. Старі - щоб тренували нижні кінцівки ходою по вигадливому рельєфу, це корисно. А мами з колясками тут завжди можуть перевірити, чи якісно вони пристебнули дитину.

Реклама

А ще велосипедисти. Навіщо їм велодоріжки чи спецмайданчики? На Зеленій вони завжди можуть продемонструвати своє вміння ганяти маунтейн-байками. Ця вулиця коло ринку нічим не поступається спеціальним трасам зі штучними перепонами й перекатами, що так популярні у якихось там відсталих європах. Ще б пак - ями коло базару завжди змінюють свої розміри й розташування, тому воно ніколи не приїсться і не занудьгуєш.

Не знаю, хто там буде після Золтана Золтановича, але скажіть їм хтось, нехай не кивають безкоштовний росвигівський автодром. Бо, крім усього, є ще древнє росвигівське пророцтво, що Зелену заасфальтують хіба на кінець світу. А ми ж іще хочемо трохи тут побути, правда? 

P.S. Відео з реєстратора дворічної давності. Знайдіть 10 відмінностей із роком 2015-м...

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно