Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Де? Коли? Що? Чому? Враження

Де? Коли? Що? Чому? Враження
У Мукачеві відбувся «Квартирник», який об’єднав творчу молодь міста.

Мистецтво відіграє дуже важливу роль у культурному житті суспільства. А культурне життя Мукачева творять його митці. Саме захід під назвою «Квартирник», присвячений творчим людям міста над Латорицею, пройшов 29 липня в кафе «Оггі». Підготовка до «Квартирнику» тривала досить довгий час, оскільки минулого разу дійство пройшло лише взимку. Тому через погодні умови була помітно менша аудиторію. Цього разу кількість виступаючих також збільшилася, що може свідчити про зацікавленість публіки у розвитку літературної та музичної культури Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Першочергово напрошується виділити формат заходу: будь-хто міг завітати у «Оггі», щоб розділити затишну, лампову атмосферу закладу. Всім ораторам без виключення було важко приховати хвилювання. Проте варто відмітити рівень як поезії, так і музики, який точно не міг здаватися аматорським. Поети читали вірші переважно інтимної лірики, музиканти згадали у своїх виступах Кузьму Скрябіна, що по праву можна назвати найбільш зворушливим моментом усього заходу. Ентузіазм, з яким підійшли учасники, дивував, а інколи вражав слухачів. Кожен старався подати свою працю максимально зрозуміло аудиторії, відкривши паралельно всі свої почуття у сентиментальному ключі. Організатори проекту перебували довгий час у шоці від кількості глядачів, деяким приходилося сидіти на сходах, бо майже всі столики на момент початку були замовлені.

Важливо, що лише за тиждень «Квартирник» дістав неймовірний резонанс у соціальних мережах, де він і поширювався. Лише сім днів виявилось достатньо, щоб зібрати таку обширну публіку, абсолютно переповнивши місце проведення творчого вечора.

Реклама

Окрім всього іншого, враження після себе дійство залишило найкраще, адже до сих пір воно обговорюється. Той високий рівень, з яким підійшли організатори, той ентузіазм, з яким супроводжувався кожен виступ учасників та атмосферність самого дійства.

Хочеться лише побажати подальшого проведення подібних заходів, які, безперечно, позитивно впливають на появу нових талантів, як у літературній, так і в музичній "тусовках" Мукачева: на дружелюбні відносини між представниками творчої молоді, на підтримку свого унікального вміння, без якого культурне життя на цій планеті неможливе.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно