Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Буде так, як має бути

Буде так, як має бути
До закарпатських адвокатів завітав почесний гість з Києва.

Голова Кваліфікаційної палати КДКА м. Києва Олександр Нагорний зазначив, що такій консолідованості і дружності, яка є в адвокатурі Закарпаття, можуть позаздрити інші регіони України. І це є правдою. А що стало базою для цього? Більше чотирьох років назад ми йшли дружньою командою, яка конкретною роботою довела свою ефективність адвокатській спільноті Закарпаття і України.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні я від імені Ради адвокатів Закарпатської області нагороджую званням Заслужений адвокат Закарпаття одного з найфаховіших адвокатів краю, мого близького друга, члена нашої команди, який входить в Раду адвокатів Закарпатської області Михайла Берана. Випивши з ним кави, (нагороду будемо обмивати пізніше), ми обговорили майбутні вибори в адвокатурі Закарпаття і України. 

Михайло Беран, як завжди, був відвертим в своїх міркуваннях і навіть прямолінійним. Він сказав з цього приводу: «Олексій, дивися, яку ми маємо підтримку зараз в адвокатському середовищі Закарпаття. У нас ніякої опозиції немає. І, скажу прямо, ніколи не буде. Бо «наше дело правое и мы победим». Там якісь вигадують законопроекти, щоб розхитати ситуацію в адвокатурі України. Ну на Закарпатті вони не розхитають, які б не вигадували. А в Україні… То Закарпаття своє слово з цього приводу скаже. Добре, що тепер налагодилась конструктивна співпраця з київськими адвокатами, свідченням чого є візит на Закарпаття Олександра Нагорного. Потрібно об’єднати всі здорові сили і з’їзд адвокатів провести чітко та оперативно, так як у нас на Закарпатті проходять конференції. Впевнений, що так воно і буде».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно