Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Невдоволені політикою “Водоканалу” мукачівці, сьогодні вийдуть на несанкціонований мітинг

Невдоволені політикою “Водоканалу” мукачівці, сьогодні вийдуть на несанкціонований мітинг

Невдоволені політикою “Водоканалу” мукачівці, сьогодні вийдуть на несанкціонований мітинг
Як повідомляло інтернет-видання "Панорама Мукачева", жителі Мукачева боргують ММКП...

Як повідомляло інтернет-видання "Панорама Мукачева", жителі Мукачева боргують ММКП “Мукачівводоканал” 5 мільйонів гривень. Саме це є основною причиною зміни графіку забезпечення водою мешканців міста.

ВІДЕО ДНЯ

Проте містяни не думають сидіти на місці та мовчати. Їх обуренню немає меж. Вони навіть готові захищати свої думки на мітингу.

Почали висловлювати свої зауваження мукачівці на сторінках окремих інтернет-ресурсів. Зокрема, жителі міста пишуть:

Реклама

"Це все по великому рахунку "чос" водоканала про борги мешканців, якщо на протязі двох місяців людина не заплатить водоканалу, то ії автоматично запломбують через підвал. Це вони просто не знають як підняти ціну на воду, та придумовують такі собі казки. Хто пам'ятає минулого разу теж була така сама ситуація, люди не платять - підняли ціну, і теж на весні. Водоканал по великому рахунку треба б перевірити контролюючими органами, там буде і корупція і кримінал", - так висловив свою думку житель Мукачева.

"...у водоканала класна територія в центрі міста, яку продати або забрати можна лише при банкрутстві + територія на задній частині межує з ЩОДНЯ, класний шматок.

Реклама

А стару котельну на Червоноармійській навпроти педучилища активно ремонтують. Це при тому, що центрального опалення давно нема. Через Гороховську створюють якусь контору напівкомунальну, шо замінить обанкрочений водоканал, а жирна нерухомість у центрі "піде у потрібні руки". ЖРЕПи потихеньку вже "перейменували" у якісь ТОВ-тва, що тепер сядуть на потік грошей за квартплату замість ЖРЕПів. Не слабкі доходи у середньому по 50 грн. з квартирки, один під'їзд 9-ти етажки - 1800, біля півмільйона щомісяця невідомо у чиї кишені.

Кажете Мукачево? Та ну, феодальна вотчина. Кого? Самі знаєте на кого Золі-бачі горбатиться", - ось так прокоментував своє бачення ситуації ще один невдоволений житель міста.

Мукачівців також обурює несправедливість - "А чому повинні терпіти ті, які платять? І чому водоканал не замислюється над якістю води?".

Реклама

Тож чого чекати від нововведень на подачу води у Мукачеві? Для того, щоб припинити "бардак" з водопостачанням сьогодні, об 12 годині, мукацівці планують зібратись біля міської ратуші, щоб висловити своє невдоволення.

Далі буде...

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно