Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Начальник Мукачівського ДСО провів брифінг для журналістів (ФОТО)

Начальник Мукачівського ДСО провів брифінг для журналістів (ФОТО)

Начальник Мукачівського ДСО провів брифінг для журналістів (ФОТО)
Cьогодні, 18 червня, начальник Мукачівського МВДСО УДСО при УМВС України в Закарпатській області, майор міліції Василь Васильович Анталовський провів брифінг для місцевих журналістів. Його темою...
ВІДЕО ДНЯ

Cьогодні, 18 червня, начальник Мукачівського МВДСО УДСО при УМВС України в Закарпатській області, майор міліції Василь Васильович Анталовський провів брифінг для місцевих журналістів. Його темою стала всеукраїнська акція "Квартира під охорону" та питання як уберегти своє майно від здійснення крадіжок під час проведення відпустки.

Василь Васильович повідав журналістам, що наразі Мукачівський підрозділ охороняє 1560 квартир і близько 1000 будинків, дач, гаражів та інших приміщень з особистим майном громадян. Він представив на розгляд представників мас-медіа найновіші розробки в галузі охорони об'єктів нерухомості.

Реклама

Начальник Мукачівського МВДСО УДСО при УМВС України в Закарпатській області відзначив, що кількість крадіжок з року в рік зростає. У підтвердження своїх слів він навів останню статистику згідно з якою, за перші п'ять місяців було зафіксовано 260 крадіжок з квартир та будинків, що на 8 випадків більше, ніж за аналогічний період 2011 року. Василь Анталовський наголосив, що краще витрати один раз гроші на охорону власного будинку, ніж постійно жити в страху, що тебе можуть обікрасти.

Для того, щоб мукачівці активніше зголошувались на охорону власного помешкання Державна служба охорони пропонує їм п'ятдесятивідсоткову знижку на монтажні роботи по встановленню охоронної сигналізації, а підключення до пульта централізованої охорони всього за одну гривню.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно