Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Мукачівські регіонали провели партконференцію на яку не прийшли їх "нові" однопартійці (ФОТО)

Мукачівські регіонали провели партконференцію на яку не прийшли їх "нові" однопартійці (ФОТО)

Мукачівські регіонали провели партконференцію на яку не прийшли їх "нові" однопартійці (ФОТО)
Днями у Мукачеві відбулася 14-я чергова конференція міського осередку Партії регіонів. Були розглянуті 3 питання. Зокрема, в зв’язку з сімейними обставинами зі складу політради вийшов Тарас...

Днями у Мукачеві відбулася 14-я чергова конференція міського осередку Партії регіонів.

ВІДЕО ДНЯ

Були розглянуті 3 питання. Зокрема, в зв’язку з сімейними обставинами зі складу політради вийшов Тарас Унгурян. Натомість, було прийнято розширити кількісний склад Ради, та включити до неї депутата Мукачівської міської ради Івана Чубірко, Івана Павлишинця та Михайла Танинця.

Завжди приємним моментом для будь-якого партійного осередку є прийом нових членів. На цій конференції ряди мукачівських «регіоналів» поповнилися 22-ма новими однопартійцями. Серед них - і колишні члени «Сильної України» на чолі з В’ячеславом Романом. Як відомо, ці політичні сили об’єдналися на всеукраїнському рівні шляхом розпуску «Сильної України» та вступу до ПР.

Реклама

Окремих старожилів мукачівської організації Партії регіонів, щоправда, збентежив той факт, що колишні однопартійці Тігіпка на вручення нових партквитків не з’явилися. Майже усі «корочки» отримав В. Роман. Невже їм не було цікаво познайомитися з новими колегами по партії?

Не написав заяву про вступ і один з ключових «сильноукраїнців» – Михайло Боднар – молодший, якого усі очікували побачити в рядах Партії регіонів. Та, за останніми чутками, кандидатура Михайла Боднара запропонована на посаду голови виборчого штабу партії "Удар" по Мукачівському округу.

Реклама

Завершилася конференція висуненням делегатів на обласну конференцію. Осередок делегував до області свого голову В’ячеслава Шутка та депутата міськради Івана Чубірко.

Враховуючи той факт, що рейтинг ПР «завдяки» не зовсім популярним у народі діям уряду стрімко впав, бажання мукачівців поповнювати ряди Партії регіонів радує і ще раз доводить, що Мукачівська міський осередок Партії регіонів – активна, весела, трудолюбива, дружна організація.

Мукачівські регіонали провели партконференцію на яку не прийшли їх "нові" однопартійці (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно