Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські вчителі шукають порятунку у регіоналів

Мукачівські вчителі шукають порятунку у регіоналів
На сьогоднішній сесії Мукачівської міської ради у депутата від Партії регіонів Віти Швардак виникло багато питань стосовно освітян. Вона прямо заявила, що ні для кого не є секретом, що управління...

На сьогоднішній сесії Мукачівської міської ради у депутата від Партії регіонів Віти Швардак виникло багато питань стосовно освітян. Вона прямо заявила, що ні для кого не є секретом, що управління освіти отримує відкати від підприємців за обслуговування шкільних їдалень.

ВІДЕО ДНЯ

Міський голова запропонував написати їй заяву у присутності прокурора. Терезія Василівна спробувала прокоментувати питання, на що Золтан Лендєл, зокрема, сказав: "У мене також є до вас багато питань. Ви оголошуєте конкурс, а харчування у вас є?" "Немає," - прозвучала відповідь.

Також у депутата Віти Швардак виникли питання до Михайла Лабоша, щодо того, що вчителям, які були у відрядженні на зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) у місті Ужгороді, відмовляють у виплаті грошей. Мало того, як переконаний депутат міської ради, вказівка йде безпосередньо від Михайла Лабоша, який наказав взагалі не приносити заявки на отримання грошей за відрядження. "Вчителі - це ж ваше електоральне поле, - зауважила Віта Василівна, - дивно, що ви з ними так обходитесь."

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно