Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кордоні виявили тунель для переправлення контрабанди

На кордоні виявили тунель для переправлення контрабанди
Буквально кілька годин тому під час зустрічі керівництва Чопської та Міхайловецької митниць словацькі колеги проінформували українських митників про сьогоднішній випадок виявлення кримінальною...

Буквально кілька годин тому під час зустрічі керівництва Чопської та Міхайловецької митниць словацькі колеги проінформували українських митників про сьогоднішній випадок виявлення кримінальною поліцією Словаччини підземного тунелю, який використовувався контрабандистами для переміщення тютюнових виробів.

ВІДЕО ДНЯ

На місце виявлення одразу виїхав заступник начальника Чопської митниці-начальник служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Юрій Федорчук. За його словами, зі словацького боку – на території приватної фірми, яка була обгороджена високим парканом, знаходився професійно обладнаний підземний хід (протяжністю майже 600м через українсько-словацький кордон, 500 м від КПП "Ужгород"), в діаметрі 90 см, електрофікований із рельсами та вагонетками, якими вже було переправлено близько 20 тисяч блоків сигарет. На подвір’ї словацької фірми стояли в очікуванні кілька вантажних автомашин, в які горе-контрабандисти під щебнем приховували сигарети для подальшого безпечного переміщення територією Євросоюз!

Чопські митники одразу про це повідомили керівництво регіонального підрозділу Держприкордонслужби України для здійснення спільних заходів.

Реклама

Зараз українськими митниками спільно з прикордонниками та СБУ з’ясовується, з якої приватної садиби з боку України вирито цей тунель.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно