Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Концерт Філіпа Кіркорова у Мукачеві: погода проти музики (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Концерт Філіпа Кіркорова у Мукачеві: погода проти музики (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Концерт Філіпа Кіркорова у Мукачеві: погода проти музики (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Сьогодні, 25 липня, до Мукачева завітав поп-король російської естради Філіп Кіркоров. Приїхав на запрошення свого друга Алекса Ровта. Символічно, що ввостаннє зірка відвідувала місто над...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 25 липня, до Мукачева завітав поп-король російської естради Філіп Кіркоров. Приїхав на запрошення свого друга Алекса Ровта. Символічно, що ввостаннє зірка відвідувала місто над Латорицею в далекому 2002 році, також на запрошення Ровта (коли той святкував свій 50-річний ювілей). Всі довго чекали на його приїзд і думали-гадали чи приїде справжня зірка чи один із його «клонів». Як і запевняли організатори концерту, до міста приїхав справжній Кіркоров.

Якщо ж говорити про саме дійство, яке відбувалось на стадіоні ДЮСШ, то слід зазначити, що концерт розпочався з годинним (!) запізненням. Всьому на заваді стала погода та затримка поп-короля в дорозі. Треба віддати належне технічним працівникам, які змогли привести сцену до ладу після дуже потужного та тривалого дощу. До речі, цього самого дощу цього вечора небесна канцелярія послала на Мукачево дуже багато. Практично цілий вечір дощ то починався, то закінчувався, а наприкінці концерту почалась справжня злива, яка не змігла зіпсувати «підмоченого» настрою мукачівців.

Реклама

Філіп Бердосович відспівав в живу майже дві години. Для мукачівців пролунали як добре відомі старі хіти, так і нові композиції співака.

На свято завітав практично весь депутатський корпус Мукачівської міської ради, керівники підприємства та просто пересічні мукачівці. Попри витівки погоди, свято вдалось на славу, а головне – це позитивний настрій, який вирував у повітрі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно