Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чоловік загиблих у ДТП жінки з дитиною розповів про обставини трагедії (ВІДЕО)

Чоловік загиблих у ДТП жінки з дитиною розповів про обставини трагедії (ВІДЕО)

Чоловік загиблих у ДТП жінки з дитиною розповів про обставини трагедії (ВІДЕО)
Закарпатського високопосадовця, винуватця ДТП, у якому загинули мама з дитиною, знайшли у психлікарні. За попередніми даними, за кермом позашляховика керівник хустської філії "Закарпатгазу" виїхав...

Закарпатського високопосадовця, винуватця ДТП, у якому загинули мама з дитиною, знайшли у психлікарні.

ВІДЕО ДНЯ

За попередніми даними, за кермом позашляховика керівник хустської філії "Закарпатгазу" виїхав на зустрічну, і на повній швидкості врізався у легковик "Деу Нексія", у якому їхала родина з Хуста.

У салоні легковика, крім дорослих, було ще троє дітей. 32-річна жінка та її семирічна донька загинули на місці. За життя ще двох дітей борються в хустській лікарні.

Реклама

Родичі та адвокат потерпілих показали місце аварії. Гальмівного шляху на дорозі не видно.

"Він навіть не намагався гальмувати. Я його тут бачив і він був дуже п'яним, дуже п'яним. Несамовито п'яний. Я з ним говорив. Але я не мав часу з ним ні розбиратися, ні говорити більше, бо тут жінка і діти мої всі лежали на землі", - розповів чоловік загиблої Віктор Пригара.

Реклама

Поки свідки аварії рятували людей у легковику, джип поїхав далі. У чиновника, що був за кермом позашляховика, кров на вміст алкоголю так і не взяли, повідомив адвокат потерпілих.

"Вночі його затримали працівники міліції і доставили в лікарню для освідчення. Але разом з тим з лікарні з невідомих причин він втік", - розповів адвокат родини Микола Гаврилець.

Знайшовся водій позашляховика лише над ранок і у несподіваному місці - у психіатричній лікарні, повідомили у міліції.

Реклама

Родичі загиблих певні, що винуватець ДТП намагається уникнути відповідальності. Окрім того, що він сам обіймає високу посаду, має ще й родичів у міліції. Правоохоронці підтвердили, що близький родич водія джипу справді співробітник Хустського райвідділу.

Тим не менш у міліції запевняють, що ніякого тиску з приводу цієї справи на них не чинять. "Міліція розглядає всі ці питання в незалежності від того, хто де працює і хто з ким дружить", - заявив помічник керівника зі зв'язків із громадськістю Хустського МВ УМВС Сергій Шимон.

Проти водія позашляховика вже порушили кримінальну справу. Чи вдалося взяти в нього кров на аналіз, у міліції не зізнаються, посилаючись на таємницю слідства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно