Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Громада Мукачева пом’янула жертв Голодомору (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Громада Мукачева пом’янула жертв Голодомору (ФОТОРЕПОРТАЖ)
24 листопада о 15:30 у Мукачеві відбувся мітинг-реквієм пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років, який зібрав чималу кількість мешканців міста. Серед інших були присутніми міський голова...
ВІДЕО ДНЯ

24 листопада о 15:30 у Мукачеві відбувся мітинг-реквієм пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років, який зібрав чималу кількість мешканців міста.

Серед інших були присутніми міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл разом із своїми заступниками, депутати міської ради, керівники підприємств та організацій міста.

Реклама

Розпочався мітинг з виступу представників міського будинку культури, після чого слово надали міському голові. У своєму виступі він згадав, що на протязі всього минулого сторіччя відбулись події, які забирали людські життя, особливу увагу він звернув на події штучного Голодомору 1932-1933 років, зокрема зауважив, що люди повинні пам'ятати уроки історії та робити з них висновки. На завершення свого виступу Золтан Золтанович зауважив, що наразі в місті проживає п'ятдесят чоловік, які пережили цю страшну подію. По завершенню виступу мера, мукачівці вшанували хвилиною мовчання жертв Голодомору. Завершилась церемонія молебнем чотирьох християнських конфесій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно