Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хто збирається обезголовити Мукачево? (ФОТО)

Хто збирається обезголовити Мукачево? (ФОТО)
На центральній площі Мукачева біля магазину «Всесвіт» з’явився сіті-лайт з гаслами «Місто без голови, або голова не на місці». Далі наводиться постанова суду, який встановив, що «міський голова...

На центральній площі Мукачева біля магазину «Всесвіт» з’явився сіті-лайт з гаслами «Місто без голови, або голова не на місці». Далі наводиться постанова суду, який встановив, що «міський голова виносячи розпорядження №358, перевищив свої повноваження…» Нижче йде текст: «Суд апеляційної інстанції робить висновок, що суд першої інстанції вірно вирішив про перевищення міським головою м. Мукачево наданих йому повноважень».

ВІДЕО ДНЯ

Ні точної дати, коли було підписане розпорядження, ні дати, коли була прийнята постанова суду, на зображеннях немає. Виходячи з того, що фоном для даного зображення слугує мукачівська ратуша, можна дійти висновку, що мова йде про мукачівського міського голову Золтана Ленд’єла. Редакція «Панорами Мукачева» звернулась за коментарем до Золтана Золтановича. Він одразу дав команду знайти вищезгадане розпорядження. Як виявилось, у ньому йдеться «Про міський комплексний план заходів із забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2012 рік».

Хто збирається обезголовити Мукачево? (ФОТО) – 01
Реклама

Нічого «кримінального» у цьому розпорядженні, як ви бачите на копії, немає. Принаймні, на перший вигляд. Юридичний відділ міськвиконкому був закритий, тому коментаря від юристів ми на разі не маємо. Проте міський голова з задоволенням прокоментував: «Очевидно, що це провокація, пов’язана з виборами. Дивно, бо я не збираюся йти на вибори, тому не розумію, навіщо це комусь потрібно. Дискримінувати міського голову чи міську владу можна дуже легко. Адже за кожним розпорядженням чи рішенням уважно слідкує прокуратура».

Підпису на цьому сіті-лайті немає, тому на даний момент його можна вважати анонімним. Що цікаво, і сам сіті-лайт не має відповідної інформації про власника, як і вимагає цього законодавство. Тож питання залишається відкритим: «Хто збирається обезголовити Мукачево?»

Реклама
Хто збирається обезголовити Мукачево? (ФОТО) – 02
Хто збирається обезголовити Мукачево? (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно