Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • “Вчителька взяла мене за руку і укусила. Казала, щоб я не говорила нічого, бо вона мене вб’є”, – другокласниця про укус вчительки (ВІДЕО)

“Вчителька взяла мене за руку і укусила. Казала, щоб я не говорила нічого, бо вона мене вб’є”, – другокласниця про укус вчительки (ВІДЕО)

“Вчителька взяла мене за руку і укусила. Казала, щоб я не говорила нічого, бо вона мене вб’є”, – другокласниця про укус вчительки (ВІДЕО)
На Закарпатті у селі Барбово 50-річна вчителька молодших класів вкусила другокласницю Вікторію за руку. Діти писали контрольний диктант. Восьмирічна Вікторія недовиконала завдання. Цим і розлютила...

На Закарпатті у селі Барбово 50-річна вчителька молодших класів вкусила другокласницю Вікторію за руку. Діти писали контрольний диктант. Восьмирічна Вікторія недовиконала завдання. Цим і розлютила вчительку. Жінка раптом вп’ялася зубами дитині в руку.

ВІДЕО ДНЯ

«Я здавала зошит. Вчителька перевірила. Я речення пропустила, бо не знала, що речення треба було писати. Учителька взяла мене за руку і укусила. Казала, щоб я не говорила нічого, бо вона мене вб’є», - говорить другокласниця Вікторія Лендєл.

Шоковані батьки повезли доньку на судово-медичну експертизу. Там підтвердили укус та велику підшкірну гематому від нього. Батьки написали заяву в міліцію. Кажуть: нервовий зрив у цієї вчительки вже не перший. Торік вона била Вікторію указкою. Тепер батькам терпець увірвався.

Реклама

«Біжить до мене старша дочка Мар’янка і каже: нашу дитину укусила вчителька. Я з переляку біжу сюди, дивлюсь на руку, там справді є укус. Вона навіть спочатку не хотіла казати, що це було, звідки це в неї таке сталося. Після того випадку у першому класі я нікуди не зверталася, подзвонила їй і пробачила», - розповідає мати покусаної дитини Оксана Лендєл.

50-річна Ганна Петрівна понад тридцять років викладає в молодших класах Барбівської школи. Каже, не хотіла нікого образити, все сталося випадково.

Реклама

«Я не хочу це коментувати. Батьки не зрозуміли, я відразу не звернулася, вийшло непорозуміння. Батьки зараз відмовляються, забирають свою заяву. Ми все з’ясували з ними», - каже вчителька молодших класів Барбівської ЗОШ Ганна Алмаші.

Вчителька попросила вибачення у батьків постраждалої дитини. Ті пообіцяли забрати заяву з міліції. Та жорстоким випадком вже зацікавилася обласна прокуратура.

Інформацію про покусану школярку внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У школі буде прокурорська перевірка.

Реклама

Світлана Ковбиця

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно