Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Партія регіонів почала "сипатись": Інна Богословська вийшла з ПР, а Сергій Льовочкін подав у відставку

Партія регіонів почала "сипатись": Інна Богословська вийшла з ПР, а Сергій Льовочкін подав у відставку

Партія регіонів почала "сипатись": Інна Богословська вийшла з ПР, а Сергій Льовочкін подав у відставку
Депутат Верховної ради Інна Богословська прийняла рішення про вихід з Партії регіонів, йдеться в повідомленні прес-служби депутата. "Я виходжу з Партії регіонів і зі складу фракції Партії регіонів...

Депутат Верховної ради Інна Богословська прийняла рішення про вихід з Партії регіонів, йдеться в повідомленні прес-служби депутата.

ВІДЕО ДНЯ

"Я виходжу з Партії регіонів і зі складу фракції Партії регіонів у парламенті", - заявила пані Богословська.

У своїй заяві Богословська заявила, що "сьогоднішня політика зовсім втратила сакральність і всі плани потрібно оголошувати публічно. Ні в кого не повинно бути сумнівів, що в Україні почав реалізовуватися план по розділу суверенної та єдиної держави Україна на кілька частин. Чи розуміє це Янукович, заклопотаний своєю владою, - невідомо, але такий план почав реалізовуватися під вивіскою Януковича руками опричників Путіна в Україні.

Реклама

Саме тому головне завдання сьогодні - підняти всіх тих громадян Півдня і Сходу, які не хочуть жити у путінській Росії і бути бидлячими козлами у цій бидлячій нео-імперії. Центр і Захід все одно відкинуть страх і масово будуть відстоювати себе і власну країну. Впевнена, що на Південно-Сході серед молоді абсолютна більшість хочуть європейських цінностей, а значить, і їх батьки підтримають своїх дітей", - заявила Богословська.

Богословська зазначила основні вимоги і необхідні дії:

Реклама

"Перше і найголовніше - це створити нову більшість у парламенті і зробити з українського парламенту головний політичний центр України. Всі об'єктивні і суб'єктивні передумови для цього є. Друге - звернутися від нової більшості до спікера парламенту Рибаку з вимогою організувати роботу вищого законодавчого органу країни. Якщо він не згоден або не в силах - він повинен подати у відставку, народ України буде йому вдячний.

Третє - відправити у відставку уряд Азарова. Четверте - запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім'ї та найближче оточення від відплати: негайно звернутися до ЄС про скликання позачергового саміту Україна - ЄС для підписання СА, підписати угоду і подати у відставку", - зазначила Богословська.

Сьогодні також Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін подав у відставку. Замість нього адміністрацію президента очолить Віталій Захарченко.

Реклама

Про це повідомляють джерела "Радіо "Свобода" в МВС.

Місце міністра внутрішніх справ, в свою чергу, отримає Віктор Дубовик, який до цього працював першим заступником міністра внутрішніх справ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно