Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З’явилися фото автомобіля після аварії на Берегівщині, в якому розбилося троє студентів (ФОТО)

З’явилися фото автомобіля після аварії на Берегівщині, в якому розбилося троє студентів (ФОТО)

З’явилися фото автомобіля після аварії на Берегівщині, в якому розбилося троє студентів (ФОТО)
Практично напередодні святкування католицького різдва, вечірньої пори, на автодорозі Мукачево – Берегово сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода із смертельними наслідками. Того вечора,...

Практично напередодні святкування католицького різдва, вечірньої пори, на автодорозі Мукачево – Берегово сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода із смертельними наслідками.

ВІДЕО ДНЯ

Того вечора, 20-річний мешканець міста Мукачево Юрій на автомобілі «Шкода – Октавіа» разом із трьома товаришами: 16-річним Міланом, 19-річним Вадимом та 19 річним Олександром рухалися по напрямку з м.Мукачево до м. Берегово. Під час руху, в населеному пункті Гать, не забезпечивши безпеку дорожнього руху та не врахувавши дорожньої обстановки останній втратив керованість над автомобілем під час здійснення лівостороннього повороту, в результаті чого, з’їхав із проїзної частини дороги в правій по ходу руху кювет і зіткнувся із деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажири автомобіля марки «Шкода-Октавіа» Олександр та Вадим від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці. Неповнолітній Мілан помер в кареті швидкої допомоги при транспортуванні до Берегівської центральної-районної лікарні. Водія вищевказаного автомобіля Юрія доставлено у реанімаційне відділення Берегівської центральної-районної лікарні із політравмами різної степені важкості.

Реклама

Слідчим підрозділом Берегівського РВ УМВС даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого статтею 286 ч.3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху яке спричинило загибель кількох осіб). Керівник Берегівського районного відділу міліції полковник Олександр Яцканич звертається до автомобілістів із проханням бути надзвичайно обережними,обов’язково вмикати ближнє світло фар та закликає водіїв дотримуватися безпечного інтервалу і дистанції, не перевищувати швидкість та враховувати дорожні та погодні умови.

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

Реклама
З’явилися фото автомобіля після аварії на Берегівщині, в якому розбилося троє студентів (ФОТО) – 01
З’явилися фото автомобіля після аварії на Берегівщині, в якому розбилося троє студентів (ФОТО) – 02
З’явилися фото автомобіля після аварії на Берегівщині, в якому розбилося троє студентів (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно