Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція підозрює, що вбивство власника Тайму могло трапитись ще 26 січня

Міліція підозрює, що вбивство власника Тайму могло трапитись ще 26 січня
Передобідньої пори 27 січня в чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку на вул.Грушевського в Мукачеві виявлено труп чоловіка. На...

Передобідньої пори 27 січня в чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку на вул.Грушевського в Мукачеві виявлено труп чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, з Ужгорода прибув заступник начальника УМВС області полковник Михайло Немеш.

Потерпілим виявився 44-літній громадянин Російської федерації К., який останнім часом проживав у Мукачеві й займався тут бізнесом. Застрелили чоловіка в будинку, який він винаймав. Експерти виявили на тілі вбитого два вогнепальні поранення в область голови й живота.

Реклама

На момент вбивства разом із батьком у сусідній кімнаті будинку перебувала його 5-літня донька. За попередніми даними, до будинку зайшли невідомі, після чого було здійснено два постріли. Ймовірно, вбивство трапилось ще напередодні, тобто 26 січня, у період з 14.30 до 15.30 годин.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Реклама

Наразі правоохоронці відпрацьовують всі можливі версії вбивства. Разом з тим звертаються до всіх можливих свідків даної події: кому відома будь-яка інформація щодо вчиненого злочину, просимо негайно звертатися до міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Я.Мудрого,8 або за тел.2-23-33, «102». Дякуємо за взаєморозуміння!

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно