Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові підірвали житловий будинок

У Виноградові підірвали житловий будинок
У ніч з 11 на 12 листопада невідомі кинули у двір приватного будинку по вул. Дружби гранату. Вибух стався близько 4 години ночі. Вибуховою хвилею пошкодило вікна будинку. За попередньою...

У ніч з 11 на 12 листопада невідомі кинули у двір приватного будинку по вул. Дружби гранату. Вибух стався близько 4 години ночі.

ВІДЕО ДНЯ

Вибуховою хвилею пошкодило вікна будинку. За попередньою інформацією ніхто з мешканців не постраждав. На місці події сьогодні в посиленому режимі працювали правоохоронці, які вилучили також записи із камер спостереження, що знаходились поблизу.

За неофіційною інформацією, одна з версій того, що сталося, – помста ображених клієнтів. Вибух пов’язують із професійною діяльністю родичів власників будинку, які займалися виготовленням шенгенських віз.

Реклама

Нагадаємо, місяць тому у Виноградові підпалили джип BMW X5 на угорській реєстрації, який належав місцевому підприємцю – власнику одного з магазинів одягу та піцерії. Крім продажу одягу постраждалий також займався перекладами документів на угорську мову та виготовленням віз, – стверджують джерела.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно